-
l---ol zac---
Mno ja newim ale na ty druhy fotce mi připomínaj zaca *9*
*1* *1* *15* -
cole
ja by som sa s nimi rada stretla ale asi to nepojde pretoze nikdy nejdu do ceska alebo na slovensko alebo do madarska no proste do takych blizsich krajin...no podla mna to neni fer!!! *13* -
-
Re: cole
jj :(
-
-
Jsou upa krááásný :)
jsou oba moc krááásní jako.....sem fakt magor no ae sou upa úžesní a jejich zájmy jsou fakt good :D možná se mi The Suite Life Zack and Cody líbí víc neý Hannah Montana apod..... ae nwm no :D *14* *8* *14* I LOWE YOU 4EVER *8* -
hezu :D
Jako ten seriál je fakt hezu hrajou tam fakt božsky a já umírám smíchy :D *15* *1* -
-
Re: hezu :D
jsou sexy hlavne ccccccoollleeeeeeeeeee.mam jeho fotky po celem byte. *14* *14* *4* *4* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: hezu :D
už to vidím,začal diseny channel a s ním Sprousovic dvojčata...to bude blogů *4*
-
-
narozky
všechno nejlepší!!!! *3* *3* -
17
Gz oboum dvou :-) *4* -
HB
Happy birthday! -
Všechno nej
Všechno nejlepšíííí k Tvým narozkám ti přeje Agi!!!! *3* -
Zack & Cody
měla jsem ráda kdysy obě dvojačta kvůli seriláu "The Suite Lif of Zack & Cody" dívala jsem se na ten seriál na jednom polském kanálu (TVP1) měla jsem je moc ráda ale když o nich bylo málo stránek (chtěla jsem mít o nich blog) tak jsem našla 1-2 stránky webovky o které se už nikdo nestará *9* jinak běe nej k 17.narozkám *14* *1* -
Disny
takze jsme informovan o tom ze se jetix meni na disney channel uz v zari bud 9 bo 19...uz se tesim na miley a selenku..ale sem zvedav na tydle brachy...jestli to bude jako Wizzards a Hanna...tak to se mam na co tesit...koukal se na youtube ze je ted "event"(bonus) jmenuje se to Wizards on deck with Hannah Montana..v podstate se jedna o tom ze se vsechny tri serialy sejdou na lodi se zackem a codym..vznikne z toho pryma podivana a svanda...tak kdo jste techto serialu fanousci tak se mate na co tesit...ale take je otazka za jak dlouho to tam Jetix(DCH) da...zname je