-
Pottrovka: Absolutně s tebou souhlasím. Americké psance sem taky viděla a nemohla sem se na Colina vynadívat:o) Je strašně pěknej a podle mě, skvělý herec. Viděla sem ho i v Hartově válce a tam byl naprosto úžasný!:o))
-
Colin Ferrel
Teda lidi, nevím, jestli jste viděli film Američtí psanci, ale každopádně kam se na něj hrabe můj Harry...Jassi James, tomu to tam fakt sekne, co? Je to asi nejhezčí film, který jsem, kdy viděla... -
Terezo
Ty ho znáš osobně?? Doufam že na něj neskáčeš :) Jo musim uznat že hrat celkem umí. A vzhled? No podle mě zas tak krásný není, ale to je věc názoru.. -
Někteří co onanují s jeho fotkou v posteli viz příspěvek přede mnou mají dost ovšem mají pravdu v tom že je to v poslední době nejhezčí chlap kterýho znám,.....
-
sexík
Colinek je pro mně ten nejvíc sexy chlápek na týhle tý planetce. Vždycinky mně rajcuje , úplně každičká fotka. A ty sny už se nedaj vydržet. Kdyby z ničeho nic stál vedle mně skočila bych na něj!!!!! -
je strasne moc hezkej...ale blond teda neee!!!dala sem sem naky foto tak se teste...Paa
-
jsi machr
-
Od té doby, co jsem viděla Telefoní budku, pohrdám mobilními telefony....:) Je vážně skvělej herec
-
Alexík
Nemyslím si, že by se musel na polibek s Bagoasem nějak přemáhat. Tvrdí, že spí se vším co potká, protože je mladej a má na to právo. Taky rád provokuje, a žere všecko, čim by lidi pořádně šokoval. Já na tom byla teda jenom 4x...(Ačkoliv se mi v SWATu nelíbil on, ale Olivier MArtinez)No a taky jsem četla. Alexandrijskou trilogii od Mary Renaultové. Ten film je fakt věrný!!! -
Dnes má narozeniny!!! Všechno nejlepší!! Jsi náš nej.
-
ja si taky myslim ze je pekny
-
Colin is really hot :-))) !!!!
Nazdarek lidicky! tak jsem si ted prohlizela jeho fotky a fakt z jeho prirozene krasy jsem hotova.... a co teprve,kdyz ho vidim ve filmu,jak hraje??? no...:-)))??? ahhh:-)! Vazne je to ten nejkrasnejsi a nejpritazlivejsi muz,kteryho jsem videla!!!!!!!!!!!!!! Nekdy bych si s nim rada zahrala,a pak mozna neco vic,heh :-))) Tak se mejte... cusss -
alexanderko
colin je najlepsi herec pod slnkom a prajem mu veľa uspechov a dobrých filmov nech sa mam na co tesit -
Miluju historický filmy a tenhle byl nejlepší ze všech co jsem poslední dobou viděla !!!
-
Alexander
Ahojte , musím sa priznať, že pred filmom ALEXANDER som nemala ani potuchy, v akých filmoch hral. Kedže som prečítala veľa faktografických a historických kníh o A.Veľkom, Colinov herecký výkon ma očaril. Podľa môjho názoru ho zahral jedinečne. -
Heh. sluníčko: si tiež pozri A home at the end of the world.´Tak už to potom bolo preňho pohoda. Ja neviem, je síce simpaťák, ale čo je " hlavne je výborný herec". A to teda fakt je Ja sa celkom dobre pobavím, keď ho vidím hrať tie nevinné role, kde hrá úplné chudiatko, anielika. A pritom je to ...no viete čo. Asi aj v tom spočíva jeho herecké tajomstvo
-
alík
dřív sem ho nesnášela ale po tom co sem ho viděla v Alexandrovi musim uznat že je najkrásnější na svetě!V testu byl dobrej ale jako teploušek je 100000000 krát lepší!!!;) -
Ja fakt super!
-
...
jo holčiny sháním nějaký web stránky o Colinovi neznáte nějaké superní?..Pls..dyž tak mi napište na mejla dix:) -
Koloušek:)
Já Colina úplně zbožňuju a jak vidím nejsem sama:) Taky se vám tak strašně líbí?...zakládám si o něm i sešit..prostě colin je nejlepší:D