-
Collin je veri good!!
Čauky všichni, než zase půjdu, napíši jedno-Já jsem také na herecké škole a řeknu vám, je to těžké probojovat se na špičku.Farrell si na tom pracoval dost dlouho a dokazují to i ty pakly filmů, které již měl tu čest natočit. Mě je sympatický, nejen proto, že je Ir, protože Irsko je můj druhý domov (žila tam má babička), ale i protože mám ráda takové drsňáky. Jak se říká- Není malých rolí jen malých herců. To Collin není. Tak zas někdy a napište.:))))) -
Collin je very good!!!!!
Collin je dobrý herec, jen jedno mi na něm dosti vadí, střídá své partnerky jako ponožky.Je to sice jeho image, ale těm holkám ubližuje. Ovšem na druhou stranu je vážně sexy!! Takže Collinedrž se!!!!!! Elis H. -
Pro vas ne pro nej
Je fajn že ho máte všichni tak radi ja taky mela diky nemu sem se lecila na psychiatrii uz ho skoro nesnásim.Proc proc to nemuze bejt cech?Asi se zase budu muset zacit lecit tohle mam zakazany kdyz ja si nemuzu pomoc.Chtela bych vam jenom vzkazat tohle prestante s tim nebo vas to znici prestante s tim dokud mate jeste cas.:( -
Nevím, čím to je, ale jsem asi první chlap, co sem píše. Měla by si si propláchnout dr.ku, nevíš, o čem mluvíš!!!! Hartova válka, Test, Daredevil, SWAT, Minority, Reprort, Alexandr, na všem jsem byl v kině - a to v jednom balíkově od naší vesnice (Žebnice, kdyby to někomu něco říkalo, jako že asi ne). Doufám, že si zahraje někdy s Tomem Cruisem, Melem Gibsonem, Edwardem Nortonem (kterého vystřídal v Hartově válce) a opět s Brucem Willisem. TAk to je asi tak všechno, co jsem chtěl říct.
-
Colin
Ahoj holky, radim se taky ke skalnim fandum Colina Farrella, ale musim rict, ze film Alexander me neoslovil. Jako chlap se mi vazne libi, je to nadhernej kousek, ale myslim, ze by se jeho vzhled nemel pocitat do kvality filmu. Nechci tim rict, ze by se vam Alexander nemel libit.Proste si myslim, ze natocil lepsi filmy, napr. Tel.budka, SWAT, Test. Je mi desne lito, ze jsem byla v dobe, kdy Colin natacel v Praze, mlada.Teda mladsi.Dneska uz bych se tam ze zvedavosti jela podivat.Co kdybych ho nahodou potkala? :-) Uprimne doufam, ze nas to silenstvi po Colinovi prejde. Zdravim vas. -
Colinek
Miljuju ho:) Je to skvelej herec,Alexander se povedl diky nemu!!;D -
:-))
Chci te mit jenom pro Sebe!!!!!!!!!:-( :-) -
The best Colin Farrell
:-) Miluji te jenom ja a nikdo jinej!!!!!!!!!!!!!! -
Colin
ČAUKY Marto!! Teď jsem si přečetla co jsi napsala o Colinovi... chi chi byla to fakt náhoda jenom čumim co jsi tam napsala... chíííííí je to dobrý, ale musíme uznat že mu tyhle vlasy taky sluší... to je jenom tim jak jsme ho poprvé viděli v Alexandrovi... jemu sluší všechno kromě vlasů do hola.. už jsem ho taky viděla..:-) JE nádhernej!!!!!!!!!!!!!!!! -
Normalne bych si te nevsimla ale v Alexandrovi jsi fakt uplne krasnej!!:-)) Mel by ses obarvit na blond a nechat si narust malinecko vlasky jinak jsi fakt nadhernej:-)