-
MLADA FAJNA SEXICA
-
Happy Birthday :)
-
Good Connie Talbot *3*
-
Ahoj,mě je taky třináct- jako Connie, ale ona toho dokázala za svůj život MNOHEM víc než já... jedním z mích snů vždy bylo stát se zpěvačkou, ale po zjištění, že můj hlas se v pubertě změnil jsem se tohohle snu vzdala.. *13* *9* Já umím dobře noty (to myslím tak že umím stupnice, akordy, takty,...), hraji na altovou a sopránovou zobcouvou flétnu. Moje kámoška zase hraje na příčku a oběma nám to jde *3* *1* Akorát sháníme zpěvačku!!! Jestli někdo z vás bydlí na Praze 6 ( nebo v okolí), umí zpívat a měl by zájem budu jenom ráda! :D
-
je to holcicka se zlatym haskem posloucham ji od jejich 4 let a prozatim se nani zadna spevanda nechyta je to proste neco nadhernyho kdyz conni zaspiva
-
ljvfgvábýdm njrhfcxnhjm xewč
-
Je nejak casto v Hong Kongu :) i k nam by se mohla prijet podivat, nebo aspon na Slovensko..
-
řekl bych že z Connie se brzy stane světová superstar, zítra vyjde její nový singl na Itunes a myslím, že její nový manager chystá mnoho dalšího. Možná by bylo zajímavé kdyby už teď nějaký hudební časopis popř časopis pro teen tady v ČR vydal nějaký článek s plakátem ... Byli by první :-)
-
Connie je právě v Německu a bude vystupovat na Die ultimative chart show. Myslím,že by nebylo špatné kdyby přijela k nám ne?? *15*
-
nemám ji moc ráda
-
všechno nejlepšííí k narozeninám :) Connie *3* *7*
-
Co říkáte na její nový singl Beautiful World?
-
Myslím, že hodně jejích fanoušků z čech je na jejím oficiální fóru (včetně mně). Pokud se rozběhne fanklub i v češtině ,rád se přidám ...
-
Ahojky chjrěla bych přidat nějaké novinky. Jak jistě víte, Connie má obrovskou sledovanost na youtube. Její officialní channel Connie Talbot Official, kde nahrává svoje domácí videa odkaz zde: http://www.youtube.com/user/ConnieTalbotOfficial
Jeí videa mají přes 11 000 000 shlednutí. Connie je známá po celém světě opravdu. a byla bych ráda kdyby se tady její fanklub zase oživil, vždyť oba je zlatíčko.
Jo novinky ohledně jejího alba: Její rodiče Sharon a Gavin, zveřejnily že bude vydávat nové album. žádné další novinky nevím. Ale když tak -
ConnieTOfficial Channel
Možná že už víte, že Connie byl zrušen její kanál na youtube. Zrušili jí to její sponzoři,protože prý mají podle smlouvy na její jaká koli videa práva. Connie z toho byla hodně smutná. Protože jak asi víte, Connie chce dělat svým hláskem ostatním lidem radost.
Connie začne v listopadu nové tour jestli budete chtít napsat datum tak se mi ozvěte. Jo a ještě nazpívala dva nové klipy Edge of Glory od Lady GAGA a Price Tag měly by být na youtube tak se podívejte stojí to za to. -
novinky
Connie nedávno zpívala v Číně I Will Always Love You Ke dnu dětí. Je to na youtube jestli se chete kouknout.
Jinak natáčela novou písničku která by měla tento měsíc být k dispozici na youtube. Jmenuje se Beautiful World a Connie tuto písničku složila v sedmi letech těsně po BGT. Máme se na co těšit. Odkaz když tak sem dám :) -
Nová videa
Hele zase jsem sem dala nějaký nový videa tak když tak koukněte stojí za to *1* -
Re: Re: Re: hmm
hele...byla jsi padla na hlavu vždycky nebo jenom teď na moment? Connie Talbot, má hlas takej, že tak jako ona by to nezaspívala ani selena gomez....OMG slyšela jsem někdy I will always love you? Ty výšky jsou odzpývaý perfektně!! -
connie
connie jsi užasná!!!! *3* -
Connie :-)
Connie má toho na příští rom opravdu hodně. Bude zpívat v Číně na jejich nový rok a o pár měsíců později se dočkáme nového alba. Další novinky napíšu. Jestli budete chtít vědět nějaké novinky tak mi pište. A na fotky koukáte ??