-
jenny
let 29, ne let 26!! *13* -
Herci z HSM v ČR
Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se. -
Corbin
Nevíte někdo jak se jmenuje jeho otec???Odpovězte mi hned!!!! -
narozeninám
taky přeje všechno nej *14* *1* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máš názor.Mohla by ses podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Ti líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
Corbin..
mno jo, ten je tak sladkej, že by si zasloužil néé jednu pusku, ale docela dost.. jo, hodila sem vám sem jeho cédo, ale nešli mi tam dát texty a pokud by někdo chtěl celý cédo, tak dejte vědět, pošlu.. jeho hudba se musí šířit, byla by škoda, dybyho nikdo neposlouchal.. a máte šici pravdu, je milionkrát pěknější než Zac, ten je až moc roztomilej.. -
-
Re: Corbin..
máš pravdu je milionkrát hezčí *14* *14* *14* *14* *14* ,než Zac *9* -
-
Corbin je nej
Hodně štěstí k narozkám
-
-
NO POČKAT!ZAC JE O HODNĚ HEZČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Corbin..
to teda nemáš pravdu!! *13* *13* *13*
-
-
Corbin a Zac jsou moc super ...hele nemáte někdo písničky od corbin -push it to the limit ?? -
-
to si teda kráva,když si nedokážeš sehnat Push it!!! -
jo mám.. hod i sem ajsko a já pošlu.. -
-
Re: Re: Re: Corbin..
Mohla bys mi ho taky poslat, ale asík na mail, ja na icq moc nejsem, ale kdyby náhodou tak moje icq je 209 619 120 a mail je Mudrova.I@seznam.cz. Díky *5*
-
-
-
-
...
milujuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* -
-
Re: ...
dyť to nei černoch neumíte barvy? protože je to hnědá a mezi tím je fakt rozdíl! *16* myluju tě Corbine!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Máte pravdu
Máte pravdu je fakt hezkej!! -
=o)
Oou brouku přeju všechno nej ke kulatinám *3* -
happy birthaday
všechno nej..máš kulatiny..doufám že slavíš..