-
Nechte toho...
Hele lidi,nechte toho,kdo ví jak to bylo... a stejně Kurt Cobain neunesl tu slávu,odvolával koncerty,měl problémy se žaludkem a to mu odporovalo ve hraní.Kvůli tomu začal brát heroin,protože mu to utlumovalo tu bolest a mohl normálně fungovat,jenže zvyšoval dávky,protože heroin už nezabíral a začal ho prostě rujnovat,ničit ho... byl na hodně léčení,ale nevydržel to,protože měl bolestný abstinenční příznaky a heroin se stal jeho každodenní záležitostí a z toho už šlo těžko ven,...už prostě nehtěl žít,stejně i kdyby se "nezasebevraždil" tak dřív nebo později by ho heroin zrujnoval.Později už mu ani heroin nepomáhal od bolesti a už párkrát se pokusil o sebevraždu,předávkovával se i dokonce práškama na bolest,který měl předepsaný a Courtney ho z toho dostávala,protože na to byla zvyklá,neměla to s ním lehký... A kdyby na něj najmula nějaký vrahy jak říkáte,což je blbost,tak proč by mu tolikrát pomáhala uniknout smrti? Myslím si,že už Kurt nemohl dál a život ho vyčerpával a už to nevydržel a jediná věc,která mu mohla pomoct ulevit byla sebevražda....Courteny a Frances hodně miloval a ony jeho též...Vždyť Courteny měla o něj vždycky starosti,jako by to byl její syn a né manžel... Nemohla nic jinýho udělat,ale Kurt si to rozhodl sám a určitě tím dosáhl úlevy,kterou potřeboval.Tak neodsuzujte Courteny,ani samotného Kurta,byl to jejich život a né lehký a oni si ho sami naordinovali.
A hlavně Kurt Courteny dostal do heroinu,i když ona nebyla svatá a možná by dřív nebo později do něj sklouzla sama,prodrobila plno léčení a zvládla to.Byla to kurva dobrá ženská,která Kurta milovala a měla dost trpělivosti a nervy jako z oceli.A Kurtova sebevražda ji pěkně zasáhla,hodně si vytrpěla,tak ji nechte bejt...a nemůžete se na Kurta zlobit,že Courteny a Frances tu nechal,ale holt to nezvládl a možná,že se mu to později v hlavě trochu pomotalo a on dosáhl věčný úlevy.Jeho písně ho přežily a zůstala po něm krásná modrooká Frances Bean Cobain. *4*ať R.I.P. Kurt Cobain! -
Re: Proč se tady dohadujete?
177 cm..xD *3* -
Courtney je nej :)
Courtney je skvělá sexy zpěvačka a vy všichni, co jí pomlouváte si můžete políbit prdel....!!!!! *15* *15* *1* *1* -
Proč se tady dohadujete?
Fakt nechápu,pro se tady dohadujete,jak zemřel Kurt?!Nechte ho odpočívat v pokoji ať už to bylo jak to bylo...
Spíš by mě zajímalo,jestli někdo nevíte,jak vysoká je Courtney?Slyšela jsem,že odmítla nějakou modelingovou smlouvu a zajímalo by mě,jak je vysoká?Nevíte někdo? -
Re: Feministka
Souhlasím, že je to správná ženská. Kurt to pekelně posral, že se zabil, vždyť měl dceru. Vražda to nebyla, milovali se. Naprosto jí chápu, že má vztek. Přesto je Nirvana pořád nejlepší a nemůžu ju přestat poslouchat, kruci, ale tohle je fórum o Courtney Love... *1* -
...
Koukám, že je to tady jako na všech stránkách, kde se píše o Courtney a Kurtovi... Nevím, jestli to byla sebevražda, nebo jestli Kurta zabila Courtney, nebo kdokoliv jinej a dám ruku do ohně za to, že to neví ani nikdo tady z vás, takže myslím že není co víc řešit;) -
Re:
Jsi debil -
Re: Re: Feministka
Kurt zato nemůže, že Courtney začala znova futovát -
Re: curt
Ty jsi nenormalní!!!Kurt se zabil sám, měl stasné bolesti a bral heroin,z něhož měl halucinace a ty ho donudily se zabít.Courtney je v tom neviná,nic neudělala! A když nic o tom nevíš ta radši mlč! -
curt
curt se nezabil kuli ni ona ho zabila najmula na nej nekoho svi** vypi**** nejlepsi zpevak a to kvuli penezum .. to je hrozny kvuli nakejm potistenejm papirkum prisla lidska osoba lidksa duse o zivot *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Pro Ivetu
ty si polib....nebo s rvnou v noci predstavuj tak ti prdel líbá kurt.... *8* -
Re: Feministka
jo!!! jo jo....je to pěknej čůrák co si ustřelil hlavu a kvůli tomu courtney začla opravdu hodně zase fetovat a kvli tomu jí řikate kurva a fetka, tím chci říct že za to může von.......ale stejně ho mám ráda...ale mínnež courtney a min než layna to znamena 3 misto... *1* *1* *1* -
Re: La,la,la.
*1* *1* *1* to je dobrý.......už si predstavuju malou 2letou frances jak bere tu brokovnici do ruky... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* akde si mluvila a s courtney??na myspace?
jinak opravdu nevim, proč sou lidi tak uplne nejvic na sračky z toho že si kurva nemuzou pripustit ti že už to tu kurt proste nevydržel.... -
Re: ---
*9* já bych to už vůbec neřešila -
Re:
i kdyby to tak bylo(já nevim jak to bylo)tak je to snad jedno dyť to byl chudák magor...teď si určitě řikáte,no co to je za krávu chudák kurtíček nejhezčí mucíček(odvozeno z citoslovce muck)ale víte mě je to jedno já se přiznam.. nirvánu neposloucham kvůli kurvotvímu ksychtu,já jí posloucham kvůli textu a písničkám prostě ne jen proto že to byl kus.... *9* -
nová stránka o Courtney
založila jsem o courtney love novou stránku, která by se věnovala pouze jí a obsahovala veškeré info o ní... mrkněte na http://nobodysdaughter.blog.cz -
zaniwo
Jeden striptiz prosim :) *1* *4* -
Re: COURTNEY
jo a s kym si kurva mluvila.a co ti rek vi jestli to byla sebevrazda nebo se zabil sam nebo si courtney nekoho najala aby zabil curta tak povidej.KUREVSKY ME TO ZAJIMA ALE KUREVSKY:fajt do seatlu by se mi jet nechtelo -
Re: COURTNEY
Cupko picu vis!!!Nikdo kurva nevi co se v ten den stalo jen kurt ale ten neni mezi nama!!!Tak kurva drz hubu seru ti na nejake spekulace a lidi co vi kurva o tom hovno a o zivote kurta jen on sam vedel jak vse doopravdy bylo.a knizkam fakt kurva never.at zije nirvana.nirvana zije v nasich srdcich a zit stale bude pri hrajicich smutnych skladeb kurta cobaina.at zije nirvana.PUNKS NOT DEAD!!!! *14* *14* *14* -
Pro Boddo
Boddo,jediná věc:JSI POSRANÁ LHÁŘKA A V93 TAK VELKÉ HOVNO!