-
idioti
Já prostě nemůžu, co to tady vypisujete? Ona nikoho nezabila, měli byste nadávat spíš Cobainovi, že jí tak hnusně nechal... -
Já to právě že četla...ale to už je jedno.Jsi akorát zabedněná slepice, tak radši ani nebrouzdej po netu...(Sory, jestli to nepochopíš)!!! *15*
-
Pro Ivetu
Ty jsi snad tu knížku četla nebo co????Spíš ty o tom nic nevíš a jen se snažíš bejt....Ty víš co, radši...Si polib! *8* -
Pane Bože, vy jste ubohý!!!Nevim, co to tady vymejšlíte za píčoviny!!Neni vám do toho ani hovno a myslim, že ste akorát trapný...Vy si jako myslíte, že ona by zabila někoho, koho tak milovala???Ste akorát pubertální pipiny, co se tady snaží ani nevim o co!!!! *13*
-
Kurt
Taky jsem četla Težší než nebe,a po přečtení nikdo nemůže věřit,že ho zabila,ale byla to ona,kdo na tý knížce spolupracoval a pochybuju,že by autora nechala napsat cokoliv co by ji obviňovalo. *9* Taky prostě nevěřím,že se Kurt zabil sám.Ta dávka,co měl v sobě mu dávala při nejlepším 2sekundy života.A on si stihl uklidit nádobíčko,vzít brokovnici a zabít se.Jasně dřív nebo později by kvůli drogám zdechl,ale jeho smrt NEBYLA SEBEVRAŽDA! -
jakou knihu?
Jakou její knihu? ona nějakou vydala? *7* Vím jen, že nějaká má vyjít letos v listopadu... -
Je to sv*ně!!!!!!!!!Kurt se určitě zabil i kvůli ní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
---
je to vražedkyně -
...
Je to prostě dě*ka,,,ale ona asi za to nemuže,,, *1* -
???
Jn prectete si knihu Tezsi nez nebe...opravdu si myslim ze to Courtney neudelala.Myslim ze ho az moc milovala nez aby ho zabila...myslim ze to byla sebevrazda tot vse *9* *9* -
Feministka
Courtney je správná ženská,která ví jak na to.Umí to s chlapama,musela si lecčím projít.Ať si to přiznáte či ne,měla Kurta omotanýho kolem prstu.Odělal by cokoliv by si řekla.Zabil se HAJZL(jak správně tehdy řekla),SRAB-tohle kdyby udělal jiný ženský v tu chvíli,možná by se sesypala.JO,já týhle ženský věřim!Ambiciózní a má na to! -
Učte se rozeznat dobro od zla,jelikož tolik času z nás nikdo nemá.Učit se rozeznat hrůzostrašné věci od krásných okamžiků je těžké a to natolik,že ani celej život na to nikomu nestačí.Nedělejte si srandu z věcí okolo Courtna aKurtem ti si zaslouží uznání,pochopení...měli to v životě oba těžké a dokázali rozeznat právě to zlo.Akorát to řešil každej jinou cestou,je smutné že to tak dopadlo,ale přesto..život jde dál,smrt TAKY!! Miluji Tě Kurte,jsi má doživotní láska!!!
-
a me by zase zajímalo,jak si muzes bejt tak jistej(poprípadne jistá) že šlo o vraždu!!!!
-
pro blaablaa
tak to by mě zajímalo jak si můžeš být tak jistá že nešlo o sebevraždu!!!!!!!!!!!!!!! -
La,la,la.
Hmm...a já sem mluvila s Courtney a vzkazuje Vám ať si políbíte prdel a děte se srát do někoho jinýho. Prostudovala sem všechny dokumenty týkající se jeho smrti a sehnala sem neotřesitelné dúkazy,že Kurta zabila Frances Bean. Maucta. -
pro boddahh
piš když tak na janehippie@centrum.cz -
hippies
boddo! proč si seš tím tak jistá napiš mi jak si na to všechno přišla celkem by mě to zajímalo!!!!! NAPIŠ -
pro boddahh: ja si to taky myslím!!! Napiš prosím s kým jsi mluvila(a)!!!
-
o
ja jsem se snazila najit mnoho zpusobu...vymyslet vsechny varianty zivota nekoho o kom vim ze je jediny kdo me prekonal.jsem smirena ale jsem blazen.nejde zit v tom vcem zijou ostatni protoze pokud jste nekomu tak neokazale podobni a nemuzete to uplatnit jse vam kurevsky smutno asi jako me.verim spouste prioritam ktery mame a jen jeden cil udelat to pro nas...aby sme byli jden a spolu a ja to ted musim zvladnou samostatne ale je to tezky...ma vsechny predpoklady dokonce vic nez to al pak vim jak to skonci a to je asi uleva...nikdo me nas nechapete tak zijte krasne -
COURTNEY
po kurtově smrti jsem nechtěla nikoho ihned odsoudit, ale za ty léta jsem sesbírala různé materiály, mluvila se spoustou lidi a viděla jeho život ze spousty úhlů pohledu,četla všechny knížky, které o něm vyšli, policejní zprávy, jeho deník, navštívila jeho rodné město a mluvila s člověkem, který ho znal a ted už vím, že to byla ona....doufám že se to jednou prokáže a courtney za to půjde pikat..jen se modlím, aby to bylo dřív než stihne zničit i malou frances...peace, love, empathy mějte se rádi