-
Criss
Přeju všechno nejlepší k narozeninám. *1* Krááásný oči. -
hb
všechno nejlepší! :) úplně tě žeru si nejlepší! :) <3<3<3 -
Re: Re: Re: s..
ty seš blbec jooooo *15* -
narozky
všechno nejlepší Crisi a ať se ti daří v kouzlení :) -
Narozky
Všechn nejlepší Crissi ♥♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám -
Twitter
přidejte si ho klíďo na Twitteru,je to jeho pravý profil a skoro denně tam přidáva fotky a podobně :)dneska tam přidával z jeho narozeninové oslavy :)) a za vaše tweetsy bude jen rád :)) http://twitter.com/#!/crissangel -
Re: Já vím jak to dělá
Já jsem taky dítě, je mi 11 a dívám se na to každý týden na prima cool. Criss je prostě naprosto úžasnej, je jednička :-) -
jsem sice jen dítě
já sem dítě dívám se pravidelně vím o něm i víc než někteří z vás ale je prostě super
*4* *4* *3* *1* -
Re: criss is looser
Nemá cenu se hádat. Pokud tyhle věci začne někdo tvrdit, crisse vůbec nezná a newí o něm vůbec nic. nějak začít musel, i když vážně nevím kdo si nechal napíchnout skoby do zad a nechat se táhnout vzduchem, nevím kdo levitoval nad pyramidovým hotelem Luxor, Newím kdo se nechá dobrovolně přejíždět autem nebo táhnou za čyřkolkou, nebo přejet parním válcem.. :D Ale to je dobrý.. ví víte všechno..... :D -
Re: víte že
Nemá sestru a bratra má 2 bratry JD a Costa *4* *3* *1* -
<3
Je to borec ♥ Totálně mě dostal..má neskutečně nádherný oči ♥ -
víte že
má 2 sourozence? sestru a bratra *3* -
Já vím jak to dělá
dyť je to jasný už to několikrát řek jenom dítě to může pochopit jenomže děti se na to moc často nedívaj a málokdo jim uvěří Criss říká že se snaží pořád myslet jako dítě protže jenom děti ještě vedí a věří *5* -
Re: s..
s timhle se mususis narodt -
Re: Criss
Má obrovské charisma, a strašně hluboké a tajemné oči, vše do čeho se pustí mu jde dokonale jak zpěv tak to ostatní *5* *4* *14* -
Re: Re: Re: s..
A jak to můžeš vědět ty ses s nim někdy potkala? Asi se řídíš heslem,kdo to říká ten to je. Zamysli se než něco hanlivýho o někom napíšeš. -
Re: criss is looser
A ty umíš něco lepšího než on?Že si ho dovoluješ ponižovat?Začni nejdřív u sebe a pak suď dál. -
Criss
Criss je vážně skvělý, úplně mě okouzlil=D *14* *14* -
aaa
je super.