-
je prostě super
On je ten nejlepší kouzelník 20. a 21. století, tak nechápu proč na něj nadáváte.Třeba sem ho ještě nepotkala nebo s ním nemluvila ale triky dělá boží. *3* *1* *15* -
jj
jj to bylo dobrý *1* *1* *4* *4* *4* *5* *1* *3* -
magicky serial na prima COOL
Pravidelne se koukam na jeho porad extremni magie...
*5* -
-
Re: magicky serial na prima COOL
Já taky -
-
Re: Re: magicky serial na prima COOL
taky taky *14* *14*
-
-
Re: magicky serial na prima COOL
jj ja taky
*15*
-
-
Criss
Criss je vážně skvělý, úplně mě okouzlil=D *14* *14* -
-
Re: Criss
Má obrovské charisma, a strašně hluboké a tajemné oči, vše do čeho se pustí mu jde dokonale jak zpěv tak to ostatní *5* *4* *14*
-
-
♥
I LOVE CRISS *14* *14* -
Criss
hledám fakt velkýho fanouška ♥crissa angela ♥.......Prosím napište -
-
nevím jak moc velkího fandu crisse angela mislíš ale například já jsem si udělala mně mojí neteři a naší kamarádce z jeho podobou na smrštovací foliji náušnice panáčka na klíče tak aby mu byl podobnej a trička jsem udělala savem z vlastnoručním návrhem a občas si maluju jeho ca a namalovala jsem obrázek z jeho podobou do soutěže nad oblaky aneb každý může být hvězdou, a posloucháme jeho písničky není to přehnaní možná trochu jo *14* *14* *14*
-
no čo je? :D -
ahoj sem dost velkej fanousek Crisse Angela mam ho fact rád je to velikej mág a moc bych se snim chtel setkat. doma stahuju jeho serie extremni magie je dost dobrej a neuveritelnej na nekolik jeho kouzel jsem prisel jen diky serialu magie kouzla zbavena ale nevadimito protoze je muj milacek na netu si schanim i jeho obrazky, karty a dvd crissi mam te rad standa................ *14* *14* -
Není to pro mne číslo jedna,já mám radši Michaela Jacksona,ale z těch živých drží u mne spolu s Deppem a klukama od KISSu 1. místo... Mám ho hroozně ráda,zkrátka Criss... *1* *14*
-
-
Criss Angel
Je to borec ! -
email
Lidi nevíte jaký ma email?Vsadily sme se s kámoškou že ho do měsíce najdem teda pravý email.Pomozte pls *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: email
znám jsme s Chrissem kámoši i když je mu 43 a mě 9 píšem si spolu jsme prostě best friend *5* *5* *5* tady je ten email:csarantakos3@gmail.com tak si ho užij *1* *1* *1* -
-
Re: Re: email
Ahoj Taylorko....Já myslela,že Criss neumí česky...Nebo si s ním píšeš anglicky ? Prosim ráda bych to věděla *4* -
-
Re: Re: Re: email
píšu si s ním anglicky protože já vím že chriss neumi časky jedině že by se to učil už od mala no prostě anglicky no
-
-
Re: Re: email
to je jako fakt crisse e-mail? *14* *14* *4*
-
-
Re: email
hej to taky nwm :) ale taky bych ho moc chtela :)) až ho najdes pisni mi pak moc prosim na mail: anonymisek.007@seznam.cz
dekuju! ! :-*
-
-
?
nevite jestli *14* Criss *14* ještě pořad chodi s tou *16* holly madison *16* ? diky za odpoved :) -
-
tak nič dole máš odpov...
-
Asi nie mám pár dielov CRISSA ANGELA a v jednom z nich je, že sa ide...
a ževraj...alebo nie???ja neviem.Ale keď si tú časť pozrem tak ti opíšem. -
Re: ?
ne s Madison už neni, momentalne je s jakousik Grabowski a nechali si potetovat prsty v prosinci nebo v lednu -
-
já si myslim že to neni pravda dívala jsem se na youtube tak v březnu to bylo??starý to nebylo a měl magickou šou a nic na prstech neměl
-
-
Re: ?
no nevím ale doufám že ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ?
myslím, že nám to může být jedno jestli s ní je nebo ne ... *5* ale očekávala jsem, že má Criss lepší vkus :) -
-
Re: Re: Re: ?
:D ale on podle me uz s ni neni, je s pičou krea se jmenuje: veronica grabowsi *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
ó můj bože...to si teda moc nepolepšil.vypadá hrozně.hlavně od hlavy dolů a od pasu nahoru...to jí podělali plastiku,nebo je to záměr.fuj *8*
-
-
Jenom žárlíte (kdo by nežárlil, že :-D ?), ta Veronica je docela hezká a celkem se k sobě hodí...
-
-
-
-
-
-
Boooze dnes sa mi o crissovi snivalo no neco neuveritelne uzasne I love criss angel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tak nám ale napíš čo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .
-
me taky
*3* -
a neděláte si legraci z toho
-
-
Nechápu.
-
-