-
I love Criss Angel
Criss Angel je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! MINDFREAK! -
Twitter
přidejte si ho klíďo na Twitteru,je to jeho pravý profil a skoro denně tam přidáva fotky a podobně :)dneska tam přidával z jeho narozeninové oslavy :)) a za vaše tweetsy bude jen rád :)) http://twitter.com/#!/crissangel -
-
Re: Twitter
borec *4* dík mooc hned tam mrknu, už se těším *14*
-
-
Co na to říct???
Tak tahle diskuze mi vážně zkazila dojem o celém "fanklubu" Crisse Angela. Je mi z toho smutno... Vy,co ho rádi nemáte,tak místo toho,abyste se dívali jinam,tady zesměšňujete a slovně napadáte lidi,co Crisse rádi mají. A vy,fanoušci,místo abyste nad těmi kanálními výjevy mávli rukou,tak tady chrlíte slova,za který by se nemusel stydět ani klasickej cikán. Samozřejmě,bránit a bojovat za to,co máme rádi a milujeme,je správné,ale ne tímto způsobem. Je mi z toho vážně smutno... Criss si nezaslouží takovéhle sprosté fandy,tak se zamyslete... A potom,i kdyby to bylo nahraný (a podle mne většina,a to drtivá není),tak je to nahraný dobře a je to supr nápad. Vždyť Piráti z Karibiku sou taky nahraný... Vy,co tomu nevěříte,to berte jako dobrý film a vy,co tomu věříte (se mnou taky) se prostě dívejte... Ty sprosťárny sou zbatečný!.. -
-
Rád bych to bral jako film kdyby do nás nehustily že je to pravda.
Ale je to fakt dobrý proslov,už jenom to vymyslet ti dalo dost práce.
Že. -
-
Po bolo pekné.
-
-
Re: Co na to říct???
no to co jsi řekl řekla je pravda já mám CHrisse rada a nahodou Cperfielda ani neznam zadny trik ani prd znam jen Chrisse vim že něco je kamerovy trik ale jako třeba ten parní válec zavěšování tělo to teda trik néni ale faktis je mi 10 a jsem chytřejši než ti volové co tady o CHrissovi vijou opravdu malo ja bych mohla nadavat do aleluja já na ně seru lidi co mam rada jsou ti kteří :neponižují CHrisse ,Coperfied je hustej společně s CHrissem to by řekl fákt chytrej teenager (což je na světě už málo,škoda)a jelikož myslím že ti hnusní antichriss fanoušek tady nemaj co dělat a myslím to vážně nemám ráda Biebra a píšu to do jeho fanclubu ??? ne to teda ne mě se prostě nelibi vic se mi libi třeba to do té muziky moc nepatři ale mám radši Karla Kryla no a ???? -
Naprosto souhlasím -
Tady je zas někdo moc chytrej
-
-
milujem crissa angela on je BOŽÍÍÍÍ ja ho žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I lova criss angel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
<3
Je to borec ♥ Totálně mě dostal..má neskutečně nádherný oči ♥ -
criss angel je fakt super ja jsem si ho i nakreslil me se libi a jeho triky
-
-
a ja som aspon 7 kresieb nakreslila *4* *7*
-
-
Nevite
ahoj nevite v jaky serii a v jaky dile je v Csi New YORK diky za odpoved *4* -
-
Re: Nevite
Objevil se v díle 3x18. *4*
-
-
Criss Angel je clovek s nadludskymi schopnostami je jeden z mala kto dokaze robit to co predvadza...bezny clovek sa nedokaze naucit to co on predvadza. Niektore kusky viem aj ja tak ako aj vy ich dokazete ale niektore triky nevie nik. Vie kontrolovat svoje telo a oklamat rozum.
-
je super
Criss Angel je prostě nejlepší a ať si říká kdo chce co chce je to pravda. -
Ten kdo věří že Chriss Angel je mrtvej at dá palec dolů a ten kdo si myslí že je Chriss na živu at dá like *1*
-
-
Ďalší de*il sa našiel. *6* *6*
-