Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy kryplíci

Hele vy zamindrákovaný dementíci, nechte si svý arogantní, zavistivý a urážející keci pro sebe nebo pro někoho koho to zajímá ... Myslím, že tohle je FANKLUB a vy pi*e co sem píšete jakej je Criss hovno a podobný ubohý kecy tak si založte svůj ubohej ANTIFANKLUB Crisse Angela a tam si vylívejte srdíčka. TADY TO TOTIŽ NEPATŘÍ !!! Pochopily vy hovada dutý ? *3*
    • Milý KRYPLÍKU,
      kdybych ti zaklepal na tvou vrchní část hlavy, tak by se ozývaly zvuky dutých tónů.A tohle fakt není fanklub,takže myslíš blbě(tvé blbé myšlení vychází už z tvého článku).A takhle můžeš nadávat svým rodičům ,že Tě ještě neodnaučili věřit na pohádky a že jsi asi HOMOSEXUÁL (pokud jsi kluk a nebo pukud jsi děvče ta MARNÁ SNAHA),protože ho žereš na tolik že už se nedáš považovat za HETEROSEXUÁLA (jako Já) a můžeš jim vyčítat že splodili někoho tak najivního jako jsi Ty.

V možnostech je napsáno ,,diskuse" ne fanklub!
      Ps.Všechny tvé nadávky svádím na Tebe. CHA CHA CHA.
    • martinaluzna
      uplne s tebou suhlasim ja crissa angela milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • On je prostě božíí! *14* krásný, sympatický... prosté nejúžasnější! *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinaluzna
      presne tak *14* *14* *14* *14* *14*
  • božéééé...nechápu,proč ho každý pomlouvá...samé kecy že to sou jen triky...jenže o to jde...on je ILUZIONISTA...ten,kdo nechápe,co to slovo znamená,nepochopí i jeho...iluzionista=ILUZE tzn. že to je jenom v hlavě přihlížejících.....jejkote vy co ho pomlouváte,si nejdřív uvědomte,co slovo iluze znamená...pak teprv něco říkejte
    • A když jseš tak chytrá tak proč nedodržuješ pravopis!
      CO?
      • ty už mi taky pěkně piješ krev... *16* nedodrzuju pravopis protože uz sem tak nasra*á,že píšu rychle abych tě už mohla konečně odfakovat
        • Jak tak koukám,moc se ti nedaří.A ta směs co ti porokrvuje "mozek",asi není krev.

Ps.V klidu,to máš nějaké střevní potíže nebo co,že tak rychle "píšeš"?
    • Ano je to iluzionista a snad si to každý uvědomuje (i když podle některých komentů to tak nevypadá). Na druhou stranu veřejně o sobě hlásá, že je mág, což už je na opováženou a také ukázka jeho ubohosti.
      • A hlouposti lidí, kteří mu to žerou.
    • martinaluzna
      uplne s tebou suhlasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim *4*
  • Happy Birthday Chriss.
    • Pekné.
  • kazdy koho potka na ulici s kazdym na ulici co neco predvadi je jeden z jeho lidi a vsichni kecaj ooo neco takoveho sem jeste nevidela je opravdovy maaaag jak to udelal boooooze ja myslela ze tohle muzou obdivovat jen americani a holky do 15 let
    • Přesně,akorád tak přibližně 5-13% lidí o tom neví,ale to je jedno z mála "kouzílek".
  • zajimve ze zvedavosti sem se koukla na tento web,co si kdo mysli o Chrisovi a misto toho aby tady byly ruzne nazory o nem(jenom par na 1. strane) tak se tady vetsinou hadaji jenom dva tupci(DOMIPACI a :).). nikoho nezajima tady nezajima kdo zvas je lepsi oba jste jenom ubozaci.
    bavite se otom nejakejch psech, vo tom jak nemuze usnout atd.

NIKOHO TO NEZAJMA.PROSÍM PRESTANTE UŽ S TIM. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • a navíc já mu jen vyvracím jeho debi*ní názory které absolutně nejsou pravda....a on si začal debatu o psech a o mých osobních problémech, takže pokud ti to vadí, stěžuj si u něj
    • hele mě už taky nebaví se s tím kok*tem hádat ale typy lidí jako je on nesnáším a rozhodně se budu bránit ať se ti to líbí nebo ne....takže jestli dovolíš, nech nás, ať si to vyřešíme a nepleť se do toho...jen proto že já jsem holka neznamená, že on je něco víc...už mě opravdu s*re jak se chlapi povyšujou nad ženy a myslí si, že oni jsou naprosto nej a bez nich by svět upadl..to je pěkná kravina !!!!!!!!!!!!!!!!
  • http://www.nejvic.info/info-celebrity/68888-televizni-mag-criss-angel-se-zasnoubil.html
    • taylorrka
      Ivo (anonym) hele nevíš kdy ?? se zasnoubil
      • Myslim, že na začátku září.
  • kajasmut
    Vubec jsem netušila že je Crissovi 43!!! Odhadovala jsem mu tak 25 nebo 35! víc ani náhodou! Je Užasnej!:)))) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • má...:44ľudia čo ste nepozerávali CRISSA ANGELA v telke??????????? *14*
    • že jo...já ho napoprvé tipovala na třicet..ale jak sem viděla ten věk v jeho životopise,tak fakt sem dalších deset minut seděla s vyvalenou pusou před monitorem a civěla na to :D
      • to ja taky hleděla :-)
  • Všechno nejlepší *3* *14*
  • vav Criss je proste najúžasnejší a fakt vizerá mladší než je. Jeho program Mindfreak je plný napetia a zároveň aj úžasnosti ja si myslím že tý ktorí o ňom pochybujú mu len krivdia. *4* *4* *15* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit