Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

v kriminalce new york byl cute
    • Re: ..

a v kolikátý sérii hrál ?
      • Re: Re: ..

ve třetí ;) v 18. dílu :))
        • Re: Re: Re: ..

masooo...ze jo? Criss jako vrah...šílenej sadista...a hraje šíleně dobře...mrtě...
          • Jo hrozně sem se smala.. a mama páni. mu ta role vyloženě sedí :D ten jeho ksycht u toho. a já .. no jo sexy je všude :D *3*
    • Re: ..

Tak to teda bol:)..a ešte k tomu aj SEXY:D.. *14* *14*
  • Je to super.... Je strasne dobry maag.......A aj maa dobre motorky
    *3*
    • No to máš pravdu.Ale on ich má niektoré aj zadarmo.Ááááááááááááách to môže byť suuuuuuuuupeeeeeeeer.Dostať takú motorku zadarmo... *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5*
  • hb

všechno nejlepší! :) úplně tě žeru si nejlepší! :) <3<3<3
  • allisonc

Criss

Přeju všechno nejlepší k narozeninám. *1* Krááásný oči.
  • Shannon

Jak se jmenuje jeho kočka? *7* S kámoškou se furt hádáme a nemůžeme se dohodnout *9*.
    • Re: Shannon

jeho kocour se jmenuje Hammy :)
      • Re: Re: Shannon

Díkec *4*
    • Re: Shannon

jmenuje se hammy :)
  • Criss je úžasnej je prostě nejlepší miluju ho mocccccccccccc že se to nijak nedá popsat :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • Samozřejmě ho nemají rádi jen proto,že je slavný a získal si neskutečně mnoho lidí... Mě se líbí iluze-triky Crisse,protože nikdo neví jestli je to opravdu nebo jen jako. A když se někomu nelíbí,tak at na něj nečumí a pak nemá čůracký kecy! To umim mít taky...! *3* *15*
    • Na místo sprostých slov napiš např.:první 2 písmena,pak dej hvězdičky (podle počtu zbylých písmen ,ale ne všechny aby zbyly třeba poslední 2) a pak napiš poslední 2 písmena (pokud je slovo kráké tak zveřejni 1. písmeno a poslední písmeno)
      Např.:P**a
      F**k
      K***a
      A nebo v tvém případě čů***ký

Ps.!!!DODRŽUJ PRAVOPIS!!! NA ETIKETĚ OPRAVDU ZÁLEŽÍ! (pro dobrý dojem)
  • A ešte pripomeniem že sa jeho meno píše CRISS a nie žiasny CHRIS!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • believe
    Zdravím lidičky *4* moje životní heslo zní-Neuvěřitelné nemusí být vždy nemožné..a všichni co pochybujou,že existujou i věci které se můžou zdát na první pohled nemožné si můžou přečíst jakoukoliv knihu od Viktora Farkase(nejlíp-nové nevysvětlitelné fenomény),a zaručuju že pochybovat přestanou *4* Já mu děkuju za to,že své schopnosti ukazuje celému světu *4*
  • No páni....Je strašně zajímavé, jak ti lidi, kteří rozhlašujou, že Criss je podvodník, tak si vždycky vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě. Proč? Protože jsou to idioti, kteří umí vysvětlit jen tohle :O Např. proč nezkusí vysvětlit pohřbení zaživa, nebo metamorfózu ( která byla mimochodem nádherná )nebo nějaký jiný nebezpečný kousek???? No proč to nezkusí vysvětlit?? Jednoduchá odpověď. Neví jak. Zkuste se přemístit někam z truhly přo záblesku ohně, a uvidíme, jak vám to půjde...pokud se spálíte, tím líp pro vás. Pak už pochybovat nebudete.
    • Je to iluzionista a jestli věříš, že jeho triky jsou kouzla a je to skutečný, tak rofl. Všichni si vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě, protože to je jeden z nejznámějších triků, dá se velice snadno vysvětlit a ještě snadněji dokázat (podívejte se na to video pořádně). Jinak 90% triků vlastně ani nejsou iluze a na jejich vysvětlení stačí 2 slova střih a komparz.
      • viš co mi mužeš...a chůzi po vodě všichni vysvětlujou jen proto,že žádný jiný trik prostě vysvětlit nedovedou...a pro tvou informaci,jeho triky nejsou podvod...sama jsem měla příležitost vidět jeho šou naživo :DDD letěla sem za tetou do ameriky zrovna před svýma narozeninama a ona mě jako dárek vzala na jeho šou...a hádej co zrovna předváděl - metamoffózu...a věř,že když to vidíš na vlastní oči a ne jenom v telce,tak změníš názor...
        • To je zajímavé, sama jeho kousky označuješ za triky (to já ale také) a vzápětí píšeš, že to nejsou podvody. To se trochu vylučuje, vzhledem k tomu že trik a podvod jsou defakto synonyma. A to co si viděla na vlastní oči, patřilo mezi těch 10% iluzí. *3*
          • omg tak promin ze to teda pisu zkracene *6* mam snad psat ze predvádí určité druhy vystoupení,kde nechá např. levitovat jinou osobu??? tak teda sorry ze to zkracuju a nevypisuju to jako nejaky ..nerikam co musis kapku logicky uvazovat
        • Ježišmaria ty máš štěstí! :-D Já chci taky!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14* to bych asi brečela štěstím! :-)
          • nopakuuuuuujjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!
          • šak když mi teta řekla, co má pro mě za dárek,kam jedem,tak sem tež měla co dělat abych se nerozbrečela :D děkovala sem jí tak dlouho,že už jí to pak začalo lézt na nervy :D
            • To ti věřím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit