Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je najlepsi a najkrajsi chlap na Zemi a tinka ty si bola v las vegas?, ked si ho videla a ked hej tak aky je v skutocnosti a DOMIPACI si de**l *14*
    • jsem s tebou :D
    • A proč?
      • fakt to cheš vědět?? myslím že spíš ne
        • nemyslím, já to vím :P
        • Tak si to myslíš blbě.
  • Ako že Crisse mám velmi ráda je užasnej talentovanej jeho tryky su fenomení :) a ktomu je Krásnej.. ale nechapem holčiny ktere tu pišu I looove :D a podobně to mi příde k smíchu ::D třeba zrovna ty martinaluzna :D kolko máš rokov 10?? :D *1* *1* *1* *1*
    • Aké zločiny????????????????
    • martinaluzna
      16 ale nevadi *15*
  • criss

když se vám nelíbí,tak sem nelezte a nepičujte.....je náhodou dobrej criss andělů *5*
  • aaa

je super.
  • Všechno nejlepší, Crissi!!! Miluju tě *14* *14* !!!!
  • strašne rada by som sa chcela stretnut s Crissom Angelom *7* *7*
    • to já taky ale jesli se ukáže někdy vubec v moravskí třebiví to nevím a já ho uvidím tak nevím jak asi budu na to reagovat protože vydět ho živího a videt v televizy je velkej rozdíl *14* *14*
  • adisekizzi

cauky nevite nekdo kde Criss *14* *14* bydli? myslim si ze v hotelu Luxor, ale nevim to jiste, prosim odpovezte... dekuji... :) *3*
    • Re: bydliště

ano,má svůj vlastní dům.podívej se na youtube,je to asi pod názvem:"criss angel MTV cribs new!" a je nádhernej :)
      • ashian

Re: Re: bydliště

Criss má krásnej baráček, a to bydlí s mámou nebo jak? *14*
        • kdepák,sám *5*
    • mrpavelmartin

Re: bydliště

nevim kde bydli ale furt chodi do Alladinu
      • martinaluzna
        ale v hoteli luxor ma apartman *14*
    • Re: bydliště

Kdesik jsem četla že má svůj dům, ale nejsem si tím jistá
      • Re: Re: bydliště

já jsem někde vyděla vydeo a fotky kde je v nějakém luxusním domě, ale nevím jestli to byl jeho dům. *7*
  • Lidi,že je prostě výjmečnej ? *5*
  • Já Chrissa úplne zbožňujem..je taký chutný.....veeelmi ho mám rada ...cmuk *14*
  • Criss je opravdu mág: Dokázal mě doslova očarovat svým šarmem... je prostě sexy!!! Miluju ho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jo a má hezkí a jemný hlas kdiž spívá a nebo kyž chce *14* *14* *14* fakt skvělej chtěla bych ho potkat v moravskí třeboví ale bohužel *14* *14*
    • Ach Bože,proč je Český národ tak hloupý,že ho oblbne kdejaký šašek.
      • Ach Bože, proč je DOMIPACI takový ch*j :PPPP
        • Na to se bude odpověď hledat velmi těžko.
          • jo, to jsem si taky myslela :P
        • Ch-Co?-j.Takovou nadávku neznám.
          • nj..to je to naše po našimu :P doplň si tam u ty jeden ,,gilipollas,, :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší