-
Hodně štěstí Crissi man tě moc ráda protože si nejlepší kouzelník na světe
-
všechno nejlepší k narozeninám
-
CRIIS je uzasny....sexi a vie sa predat! *14*
-
nejlepší
on prostě nejlepší nejdokonalejší :-* *14* *14* *14* -
-
Re: nejlepší
Criss je nej iluzionista best kouzelník :D miluju ho *14* -
-
Re: Re: nejlepší
criss angel je borec na konec
-
-
-
Jde vidět že životopis psal skalní fanoušek, velice neobjektivní. Když tady hovoříte o hoření, padání ze skal atd...jasně, udělal pořad, který lidi bavilo sledovat, bylo to něco jiného, ale lidé sledují kde jakou kokotinu. Ale když vezmu, proč nemá uznání mnoha iluzionistů? protože spoléhá na placené obecenstvo a trikové střihy. Viděl jsem pár dílů, bavilo mě to, ale neberu ho jako kouzelníka. Beru ho jako člověka co dělá napínavý pořad, který u nás v ČR na trhu určitě není (nevím kolik takových je v USA). To je vše...jen ne kouzelník.
-
Já vím jak to dělá
dyť je to jasný už to několikrát řek jenom dítě to může pochopit jenomže děti se na to moc často nedívaj a málokdo jim uvěří Criss říká že se snaží pořád myslet jako dítě protže jenom děti ještě vedí a věří *5* -
-
Re: Já vím jak to dělá
Já jsem taky dítě, je mi 11 a dívám se na to každý týden na prima cool. Criss je prostě naprosto úžasnej, je jednička :-) -
-
Re: Re: Já vím jak to dělá
Já na Extrémní Magii koukám na Prima COOL a taky na AXN, na AXN už dávají 3. sérii *4* -
prostě criss
Já nevím proč ale dívat se musím.Nechápu jak to dělá ale oči má nádherný. *14* *5*
-
-
jsem sice jen dítě
já sem dítě dívám se pravidelně vím o něm i víc než někteří z vás ale je prostě super
*4* *4* *3* *1*
-
-
Zajímavé,já už tady mám 21 dní příspěvek o tom že Vám vysvětlím ty jeho "iluze...",a ono nic.(1. nebo 2. str.-nevím jestli se to po tomhle přís. poposune na další stranu
-
-
proč by to mělo někoho zajímat??? tvoje demen*ní názory nikoho nazajímají :PPP nikdo na ně není zvědavý
-
-
Nikdy neříkej nikdo.
-
-
tak to je vážně ubohost...správně je to nikdy neříkej NIKDY - ale to tvůj chaluhový mozeček asi ještě nepostřehl, o :DDD
-
-
No a co,menší úprava,stejně(alespoň v mém případě)je to pravda.
-
-
tvoje úpravy většinou stojí za velký kulový
-
-
-
-
-
-
prosím odpovezte! :(
Lidi, mám otázku... už dlouho mi to vrtá hlavou... Našla sem dvě videa, kde měl Criss údajně umřít, jedno kde ho zabil blesk, a druhý, kde se zabil při explozi auta... je na tom něco pravdy?? Nevěřim tomu, ale nejsem si úplně jistá :( odepište pls... předem díky... :)) -
-
Re: prosím odpovezte! :(
ta exploze auta je nějakej novější díl,zatím vysílaný jen v USA,myslím že je v 5.nebo 6.sérii,skočí ze srázu a to auto bouchne :) -
Re: prosím odpovezte! :(
No, při blesku se nezabil, jen měl mírně poraněnou nohu, ale ta se mu spravila. To bylo z Extrémní magie. O tom autu nic nevím, ale myslím, že to bude opět z Magie a stále žije. -
-
Re: Re: prosím odpovezte! :(
Dívám se na každej díl a tak vím že se vsadil s nějakým kámošem že ho nepřejede svíým autem. Na první pokus Crissův kámoš zastavil, ale na ten druhej ho už přejel a proletěl cihlovou zdí. Všichni kolem něj si mysleli že je mrtvej, ale na konec vstal a začal se smát a ještě tomu kámošovi ukázal prostředník. -
-
Re: Re: Re: prosím odpovezte! :(
ten jeho kámoš byl "Úžasný Jonathan" všechny dily jsem si stahla na uloz.to
*4* *4* *4* *4* -
To jsem taky viděla, no. Ale jo, je živej, nedávno jsem ho viděla v nějaký show! -
jojo... to vim... To sem taky viděla. To s tim bleskem mě vyděsilo nejvíc, ptz u tý exploze bylo ukázáno, že je to fake... ale nikdy se nemůžu bejt jistá :( http://www.youtube.com/watch?v=2zXq GT3mzcQ&feature=related - tohle je ten odkaz na ten výbuch... se jukněte na 26 sekundu.. ty kecy klidně přetočte. Ale myslim si že je to kravina.. nebo alespoň doufám :(( ale dík za odpověď :))
-
-
-
-
DOMIPACI a Pb01 už mě vážně se**u..... jeden si myslí,jakej je borec a druhý ani neodepisuje...a oba pomlouvají crisse...kdybych vás dva potkala,tak vím na 100% že by jste z toho vyvázli z rozbitými držkami..
-
-
To bych chtěl vidět.
-
-
myslím,že asi nechtěl...ten nový obličej co bych ti udělala by se ti asi nelíbil
-
-
(Reakce na ten Tvůj druhý příspěvek,tam už to dál nejde.)
1.Každý je rád že má podporu!Takže neříkej že Ty NÉ!
2.Když jsi tak "chytrá",tak proč tam máš tolik chyb v pravopise(asi jsi ve třídě plné blbců,samosřejmě mezi ně patříš i Ty,jak tak koukám)?
Lituji Tě.
3.Jo a já mám 5 titulů před jménem a 3 za jménem,BLA,BLA,BLA...
Výmysl jako Tvůj,že (ovšem,mne se to může uskutečnit,narozdíl od někoho, kdo si říká ":)"-žádná urážka je procvičuji "myslení" Tvého "mozku". -
-
tak bys mi ty tituly laskavě mohl napsat ne...to bude blbe blbec blbec deb*l atd. a pak jenom samé ******************..a nepisu spravne pravopis protože se mi 1. nechce a za 2. žiju někde,kde se mluvi tzv. po našimu ( to ty ovšem nevis co to je ) takže sem si uz proste navykla takhle mluvit...pokud si ovsem tak chytry tak bys urcite dovedl prelozit např. pojem ( takova mensi ukazka )- čotka nebo džišo....a já zase tak podporu ráda nemám protože jsem spíš introvert ale jsem jenom ráda,když mi někdo pomůže,stojí při mně a tak aspoň vím že jsou na světě ještě normální lidi s normalním názorem....a už mě kur*a přestaň sr*t ty vejtaho jeden *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Možné tituly:Bc.;Ing.;Mgr;JUDr.;MUDr....(před jménem)
DiS.;CSc.;DrSc....(za jménem)
A zajímalo by mě proč bych měl mít 2 stejné "tituly".
A dále by mě zajímalo proč se u Vás nevyslovují:Háčky,dlouhá písmena-Nebo jenom zřídka se vyslovují?A nemužeš mě chytnout za slovo,protože jsi napsala"takže sem si uz proste navykla takhle mluvit".Napiš mi kde bydlíš,protože by mne zajímalo kde se takhle mluví-já bydlím v jížní Moravě a u nás se používá středočeská čeština,ale občas se sem vbloudí nějaké to slovo z vých. Moravy.
A když Ti někdo pomůže nebo stojí při Tobě,tak to je taky podpora.
A po našimu znamená,nářečí určitého kraje.A ty Vaše pojmy nevím,ale zkus třeba přeložit např.:Bachor,kotouč-nápověda:S ledním hokejem to nemá nic společného.
-
-
-
Ten Tvůj by nespravila ani plastická operace!
-
-
-
-
vše nej Crissy
*2* *2*