Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minule som bola s crissom na videohovore na jeho oficiálnej stránke je to milý človek!!! *14* *4*
    • vážně aš tam zase pujdeš řekni mu at dá na sebe pozor at se mu přy těch jeho kouscich nebezpečních nic nestane že je na to moc a moc hezkej *14* *14*
  • nikomu asy neříká nic toto ani nečekám že bude kdiž se tělo duše a misl propjí pak je vše možné, a nebo tak nějak
  • Mozno nikto neverite chrisovi ale ja mu verim VSETKO a ak vam vadi co robi tak ho nepozerajte on je proste uzasni a aj pekni na to kolko ma rokou. a aj ked podvadza robi to tak ze to nikto ani len nezbada *1* *14* *5*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinaluzna
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • criss je hustej a ja mu verim ale clovek fakt musi byt trachu cvok aby tohle delal ale ja sexi ma svaly a co ho zacaly davat proste jsem z nej paf *14* *14* *14*
  • tohle odepisuju ivíkovi.
    ahoj myslim ze je nazivu protoze kdyby bylo po něm tak nenatocí dily jeste z roku 2010.
  • já ho prostě zbožnuju ty jeho kouzla sem z něj fak vedle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • allisonc
    Viděli jste 3. sérii 19 díl? Tak to bylo něco!!
    • to mam stiahnute a furt to pozeram je to sila *14* *2* *7*
    • romicik
      ja to videl
    • martinaluzna
      Tak to bola sila *4* *4* *14* *7*
  • kajuska.b
    Kdoje lepší než Criss Angel???
    *14*
    NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???

NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • OTÁZKA : Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???
        ODPOVĚĎ : TY !!!!!!!!!!!!!
        • Proč bych byl podvodník?Já nikoho neoblbuju.
          • s takovým imbecilem???
            • dobrá. my-graphic-ideas@seznam.cz to je můj e-mail....napiš mi vysvětlení, protože zaplňovat tady zbytečně diskuzi tvými trapnými hypotézami je zbytečné...vysvětli mi např. ( pokud to zvládneš ) jak se criss nechal přejet autem, ale než do něj ztihlo narazit, zmizel a pak....se objevil v autě...budu tě bombardovat úkoly, dokud mě nepřesvědčíš, že máš teoreticky pravdu ( což se, bohužel, nikdy nestane ) :D good luck
            • Jsem schopný to vysvětlit,napiš co chceš a já ti to vyjasním.
            • nejsi schopný je vysvětlit..ty si jen myslíš, že je vysvětluješ dobře...jenže to, jak on svá kouzla předvádí, neví nikdo. jen on...tak už mě kur*a přestaň ůaskavě sr*t *16* *16* *16*
            • A můžeš mi vysvětlit proč zrovna "imbecil",když mám mozek na takové úrovni,že jsem schopen pochopit a vysvětlit Angelovy "kouzla...",narozdíl od Vás.

Ps.Pak kdo je tu imbecil!
          • bych se hádala
            • Klidně můžeš.
  • Je to MÁG.
    Je to náš CRISS ANGEL. *1* *3* *14* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší