-
On bude asi Satanova prava ruka nie ze je bozi. Sa zobud Martina
-
-
nechapem ti ale nevadi *7*
-
-
DOMIPACI jsem stebou *3*
-
-
Zdar,vítej v "klubu" V..... *3* .
-
-
klub V??? klub vyděděnců společnosti?? to by totiž docela sedělo :P
-
-
To "V......" znamená jméno hrosika30-je to můj dobrý kámoš.
-
-
óóóó to jsem nevěděla ( a je mi to uplne u prde*e ) hrosik30??? že by byl tlustý jako 30 hrochů??? *1*
-
-
jo bylo by to zbytečné, ale já jsem ostřílená holka z venkova takže si nikdy nenechám ujít příležitost, rýpnout si do takového zmr*a jako jsi ty a ten tvůj pitomý kámoš
-
I kdyby se jmenoval hrosik1,tak by bylo nemožné aby tolik vážil(to bys mohla vědět).A vážně se chceš o něm bavit?To už by bylo zbytečné.
-
-
-
-
-
-
Ľudia ja mám na mojom počítači uložených 15 vecí o CR...
-
chci se zeptat tohle nepřežil že? http://www.youtube.com/watch?v=oJ7d_R2pieE
-
-
a navíc bylo to k začátku nové série tak se mi zdá divný že kdyby to do jeho pořadu byl jako poslední takle naplánovaný díl to by přece měl udělat na konci série jako závěrečnej díl
-
jde to vůbec zjistit??? taky by mě to zajmalo.... *8*
-
no právě že většinou se někde objeví ale teď nic ale nikde se nic nepíše že by zemřel a dívala jsem se na oficiální stránky a tam nabízejí lístky na jeho vystoupení ale žádný pokračování jsem k tomu dílu neviděla tak se ptám
-
Dle mého naplánované ukončení kariéry nebo se v pokračování objeví někde mezi diváky
-
to by mě též zajímalo najednou titulky a konec proto jsem tu ale snad bude pokračování to už by se někde psalo
-
-
neumřel....kdyby umřel tak by se asi nemohl zasnoubit a natočit asi další 4 série.....v americe už mají osm nebo kolik....
-
-
-
jeho triky se mi líbili do té doby než jsem pochopil že je to televizní fraška jinak je sipatickej
-
criss is looser
Criss je sračka největší. Nic zatím pořádného neukázal. Většinou jen kopíruje. A hezky vše maximálně zveličuje. *15* *16* *5* *5* -
-
Re: criss is looser
Nemá cenu se hádat. Pokud tyhle věci začne někdo tvrdit, crisse vůbec nezná a newí o něm vůbec nic. nějak začít musel, i když vážně nevím kdo si nechal napíchnout skoby do zad a nechat se táhnout vzduchem, nevím kdo levitoval nad pyramidovým hotelem Luxor, Newím kdo se nechá dobrovolně přejíždět autem nebo táhnou za čyřkolkou, nebo přejet parním válcem.. :D Ale to je dobrý.. ví víte všechno..... :D -
A ty umíš něco lepšího než on?Že si ho dovoluješ ponižovat?Začni nejdřív u sebe a pak suď dál. -
A ty umíš něco lepšího než on?Debile?Ty nemáš ani šajnu narozdíl on Criis Angel,jaké dělá kouzla a triky
-
-
s..
Criss umí skvěle používat živly.Zajímalo by mě,kde se to všechno naučil.Jinak je fakt the best iluzonista a kouzelník..... -
-
Re: s..
s timhle se mususis narodt -
Re: s..
ja nej a supr jenom bych chtěla vědět kdo je jeho rodina *14* *4* -
-
Re: Re: s..
je blbec *10* jooooo *16* *5* *10* *8* -
-
Re: Re: Re: s..
hmm ty nejsi normalni *16* -
copak ty to dokážeš líp?! *16* -
skuz to co dělá on a pak až nadávej *16* -
ty seš blbec jooooo *15* -
A jak to můžeš vědět ty ses s nim někdy potkala? Asi se řídíš heslem,kdo to říká ten to je. Zamysli se než něco hanlivýho o někom napíšeš. -
-
ty tu laskavo nepičuj jasne? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Re: Re: Re: Re: s..
drž piču ty magore! jediny debil kdo tu je si ty!!! -
-
suhlasim
*16* -
Re: Re: Re: Re: Re: s..
to říkáš komu?Když drž hubu,tak drž si jí sám,protože mi nepadá.
-
-
-
Hele zavři si hubu,ty neumíš nic.
-
-
-
-
všetko najlepšie Criss *14* *3* *15* *7* *1* *2* *15*
-
Ale Criss pri jednom triku zemřel ale zatajili jeho smrt věřít tomuhle?
-
-
JAK TO MUŽEŠ VĚDĚT a poku by tomu tak jednou bylo tak pro ty z nás co jsme ho mněly rády by žil pořád v naších srdcích a vzpomínkách a jak by asy mrtvej natáčel pátou sérii extrémní magye co? zatim eště žije a dofám že bude dlouho
-
-
víte že
má 2 sourozence? sestru a bratra *3* -
-
Re: víte že
Nemá sestru a bratra má 2 bratry JD a Costa *4* *3* *1*
-