-
Ľudia ten kto si myslí že je tu najmúdrejší a trepe také hovadiny že Criss je podvodník tak sa veľmi mýli lebo Criss nie je žiadny podvodník a ak sa pýtate že ako som to zistila (že nie je podvodník) tak vám poviem ako som to zistila. Stretla som sa s ním. Rozprávala som sa s ním a vravel že iba pomáha ľud´om prekonávať ich strach takže sa tu láskavo nerobte múdrymi dobre??? *10* *10*
-
-
To že pomáhá lidem překonávat strach neznamená,že ty jeho "kouzílka" nejsou podvod.
-
-
Lenže tie kúzla nie sú žiadne klamstvá. Sa uvedom. *16* *16* *16*
-
-
A jak mi to asi dokážeš.
-
-
Promiň mi tu otázku:Jaké šaškárny?
-
-
tvoje pitomé kecy, tvou povýšenost, tvé ego, tvou prohnilou a sprostou hubu, tvou závist atd. atd. atd.....takhle bych mohla pokračovat ještě dlóóóuho
-
-
Bože to je otázka. Asiže som ho videla naživo ne???
-
-
vždyť ty předvádíš šaškárny už tady, a to evidentně moc peněz nemáš....ty si vystačíš i bez nich *6*
-
Kdybych měl tolik peněz co on,takové šaškárny bych dělal "levou zadní".
-
Nie si sama, ja som ho taky videla .. nie osobne, len jeho šou - matemorfóza (a bolo to úžasné) lenže niektorí sa cítia v porovnaní s ním trápne, že nevie to, čo on, a pretože sa na nič iné nezmôžu, tak ho ohovárajú ..... také vlastnosti sa hovorí závisť, a tú už nikto nikomu zo srdca nezoberie :/
-
Tím ses akorád přesvědčila o jeho existenci.
-
To nic neznamená.
-
-
-
-
-
-
teplouš
Je to největší kundiseriál a 15tileté holky jako vy jste z něho celý vystříkaný *14* *14* -
-
Re: teplouš
Ty ubožáčku, ty mu závidíš to, že z tebe má akorát každá baba prdel ... -
Re: teplouš
chcipni ty kokote zpičeny! jen mu zavidis protoze numis to co on ty kurvo!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
nej kouzelnik
je to šílenec -
-
Abych to přeložil:
,,nej"horší kouzelník
a fakt je to šílenec -
Re: nej kouzelnik
Jak se to vezme *1*
-
-
DOMIPACI - no tak jako bachor teda fakt nemá s hokejem nic spolecneho :D to je pěkná hovadina už jen uvést to jako příklad...bachor je předžaludek přežvýkavců...tohle já náhodou vím protože bydlím na vesnici a s rodinou máme menší farmu....a kotouč....mno těch je hodně...brzdový kotouč nebo nejčastější je kotouč na pile - lajcky řečeno - ta část pily, která se otáčí a řeže ( a mohla by ti uříznout hlavu - kéž by ). a kdyby něco tak háčky a čárky se u nás píšou normálně ale rychlejší je psát bez čárek a háčků...a ku**a už přestaň s ttěmi svými kecy o mém pravopise...píšu prostě rychle, bez čárek a bez háčků a TEČKA. je to MOJE věc jak JÁ píšu...už mě tvoje teploušský kecy vážně unavujou *6* *6* *6* *6* *7*
-
-
Vysvětlení:Ta nápověda byla směřovaná na ten kotouč,pro Vás je to asi zahradní kolečko(Na ostatní příklady jsem si vzpoměl po chvíli).
A bachor u nás znamená břicho.(Taky bydlím na vesnici,
konkrétně na statku(výraz "farma" se používá např.:V Americe,a ne u nás.
Ps.Jdi se vyspat nebo přijmi trochu kofeinu,ať nám tady neusneš-jenom rada. -
-
no tak mozna sem se uz pul roku poradne nevyspala ale to neznamena ze budu poslouchat tvoje ubohe rady...a já si můžu použávat výrazy jaké chcu...je to moje pusa a vyjde z ni to, co budu chtit...a kdyz uz se mam pozvracet, tak leda z tebe a z tvych trapnych a ubohych kecu
-
-
Nemusíš ty "kecy" poslouchat,stačí že si je jen přečteš nebo ti je někdo recituje?A proč by ses měla pozvracet,nic takového jsem tam nenapsal?
Ps.Když Jsi unavená,tak proč považuješ mojí radu za "ubohou"?To je nějaký lepší způsob? -
-
prášků na spaní jsem zbombardovala už hodně, takže moje tělo si na ty látky už zvyklo a je vůči nim imunní...
-
-
Ta otázka směřovala na to,aby ses trochu zamyslela nad tím co tady děláme.A teď upřímně,chceš pořád v této diskuzi pokračovat,protože na Tvém blahu mi vůbec nezáleží.A proč bych jako něměl mít srdce,to jenom pumpuje krev-upřímně nechápu,proč lidé označují srdce jako "sval lásky...".A jak bych měl jako podle Tebe vědět,že stodolu máte cca 2m od domu.
-
probíráme to tady, protože ty si s tím začal ( ani nevím proč, protože pochybuju, že by ti na srdci leželo moje blaho - počkat, na jakém srdci, ty žádné zjevně nemáš )začal si s tím hned pod prvním příspěvkem, kde jsem ti psala vysvětlení..... čti mezi řádky, debi*e...a hafánky do stodoly nezavřu, protože stodola je asi dva metry od domu víš...takže to by asi moc nepomohlo...uvažuj
-
Zajímalo by mě,proč tady vůbec probíráme to,že nemůžeš spát?
"Rada":Tak zavři hafánky do stodoly-zkus to,třeba to pomůže.
Ps.Doktor být nehci,ale vypadá to,jako bych byl Tvůj "psychouš". -
ne *16* *16* *16* *16* ale můj za zdí mého pokoje už je dvůr, kde naši miloučcí pejsánkové přebývají...takže to asi slyšet jde!!!!!!!! já mám totiž velice citlivý sluch takže slyším všechny zvuky v domě....a to pak taky jaksi nejde spát *16* *16* *16*
-
A to jako bydlíš v psí boudě nebo kde,když jsou ti psi tak hluční?
-
-
já mám velice citlivý sluch takže špunty do učí mi jsou na dvě věci... *16*
-
-
Kdybych věděl všechno,tak bych byl taky všemohoucí a Ty bys zmizela z povrchu zemského *1* !A ta etiketa je na této časti serveru jenom přetvářka,Vás si skoro vůbec nepovažuji.
-
ty přece víš všechno ne, tak proč bys nevěděl, jak daleko máme stodolu od baráku..a přestaň kur*a už psát to tvém s velkým T. protože ty etiketu jako vůbec nedodržuješ podle toho,jak se tu vyjadřuješ
-
Tak si vyčišti uši šroubovákem a při troše štěstí slyšet nebudeš(vůbec).
-
Prášky na spaní.
-
-
kdo říká, že se mi špatně vstřebává potrava....já toho náhodou dovedu spořádat hodě :D a poruchu spánku nemám nespím, protože máme na dvoře spoustu kavkazkých ovčáku kteří jsou hodně pilní a hlídají 24 hodin denně *16*
-
-
Aha,tak to Jsi mohla říct rovnou a co špunty do uší?
-
-
nemusel si nic psát. to, že se mi s tebe chce zvracet je už úplně normální....a tvoje rada JE ubohá, protože vůbec nefunguje. já jsem to totiž zkoušela už dávno, ale na mě kofein neúčinkuje..
-
-
Většině (a to fakt velké většině),by moje rada pomohla (a to hodně).
A to že máš asi poruchu spánku a špatně se Ti vztřebává potrava,tak to tady asi nikoho nejímá.
-
-
-
-
-
-
podle me je to namachrovanej blbecek vsechno co pochazi s ameriky je blbost divadlo jak svina staci mit prachy a dokaze to kazdy opravdu staci mit jen prachy nic vic proste obi americka show
-
-
nejsi nejaka vadna koza je to machr ale ty tomu asi nerozumis *16*
-
-
Obávám se toho že tvůj mozek je něco jako vadná koza.
-
-
možná stará, ale stále ůčinná....a k tomu druhému se radši ani nebudu vyjadřovat - nedává to žádný smysl a je to trapné
-
-
Přesně....každý má jiný názor....mě se líbí..a komu se to nelíbí, ať mi pr*el políbí :DDD
-
-
To už je stará slovní hříčka.
-
-
-
Hustě super.
-
-
Magie
Včera jsem viděla díl Extrémní magie. Byla to 2. série a 7 díl. Na té párty, to mě opravdu dostalo:-). Nej díl! Zatím:-). Ty panáčci z kapesníků:-D. -
-
Re: Magie
jo,ty kapesníčky byli dobrý :D
ae teď s emi poslední dobou zdá,že druhá sezóna je horší...mno nwm,ae hodně s etěšim na třetí sérii,hlavně na první díl ;) až ho uvidíte,pochopíte :D
-
-
holkam se mozna libi ale to tak vse je to opravdova americka show ty kecy o sile a vstup do me mysli to se vzdycky smeju je to vse nahrane i lidi co potka na ulici jsou jeho s tema prachama souhlasim urcite sice musi umet nejake triky ale to je vse
-
-
Boží.
-
-
docela mě uráží že používáš lidmi velice oblíbenou hlášku z jednoho velmi oblíbeného seriálu s velmi oblíbenými herci a velmi oblíbenými hláškami.....takže mě uráží že je používá zrovna takový kret*n jako jsi ty
-
-
-
Pfff
Vy to tomu šaškovi žerete? Je to idiostký podvodník, nic neumí ..všechno je to nahraný, a jestli myslíte že ne, měli by jste se jít léčit :D
PS: Jsem mág ! OMG, Největší pičus -
-
Re: Pfff
Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *20 -
-
Re: Re: Pfff
Nemluv tak sprostě prosím... On ti za to nestojí... -
-
Re: Re: Re: Pfff
a ten kdo uráží Crisse tak jako může mluvit sprostě?? to je mi teda spravedlnost *16* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Pfff
promin ja nekdy uplne blblblblbllblbm vis co myslím prostě mimo a pišu strašně sprostě
-
-
-
že jo ten blbec prostě nás chce jen nasrat pičus kurva to je já bych ho kopla někam (teda jestli to je kluk) prostě závidí Chrissovi že má tolik fanoušků a slávy kolek at chcípne jeden Magor *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
-
-
Hele kdo říká že je Chrisstopher Nicolas Sarantakos blbec toho já prohlašuji za nejblbějšího člověka ve vesmíru *10* *8* protože já říkám že pověšenej rybářskýma háčkama za záda na helikoptéře a ještě přeletět celé Nevadské údolí ohně to si myslím že asi kamerový trik není *10* *10* *16* *5* hele no prostě levitovat to taky neni kamerový trik a oživit nějakou figurínu to taky ne *5* *5* *5* já mu to klidně žeru ale nějaký kaskadérství a ty nějaký kouzla nemusí být kamerový trik a nebo ještě to co ukazoval s tou létající polistirenový kelímek mají to nějak asi tak připravený nee *5* *5* *5* já prostě ho mám ráda jako Selenu,Miley nebo Demi nebo Jonase atd. prostě je teď chlap kterej je slavnej a já jeho fanouškem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* -
Kryple, kdyby nic neuměl tak asi nemá tolik ocenění za to co umí !!! Ty se jdi léčit, jinak tě ta závist sežere za živa *9* -
zachujanče pojebany! to si piš svoji matce zmrde. Když jsou to triky tak jak levituje? jaky trik byl když si nechal do zad vpichnout železa a pak byt za vrtulnik poověšeny? ty by si byl davno posrany ty zmrde pojebany! tak mu nezavid -
-
Uklidni se !
Ty jsi holka? Tak to potom ta nejsprostější co jsem kdy viděl ..A ano..všechno co Angel udělal, jsou KAMEROVÉ TRIKY ..Chápeš?
Posledně co jsem měl tu možnost vidět jeden z jeho dílů..když prostrkoval omáčku přes stůl..bylo vážně zábavny:DD jak druhou rukou hmatal pod stůl..Málem tam zalezl celej ..fakt chudák ..Škoda že se tu nevyjádří víc inteligentních lidí..Píšou tu jen samý děcka..tkže to nemá žádný význam se tu hádat..Mě je to fuk..čumte na něj, a myslete si jak není užasný ..Pro mě je to hovno,a nesahá mi ani po patníky..Já se lidi oblbovat nesnažím...xD -
-
Ty si čo za dementa???? Sa nehambíš za to čo si napísal že Criss ti nesiaha ani po členky???? To skôr ty jemu nesiaháš ani po členky!!!! ko*ot jeden sk*rveny!!!!! A ešte pripomínam že Criss nie je žiadne h*vno ty ch*j jeden po*ebany!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
to som písala tomu IKSDE čo musí všetko komentovať!!! *16*
-
-
a ked ti to je jedno tak nič nepíš každý musí mat idola a musí sa niečim živit
Vieš? *4* -
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou...
P.S. ne nejsme děti, já jsem kupříkladu už nějakou tu dobu dospělá...
A UŽ MĚ NEBAVÍ PSÁT VŠEM TO SAMÝ - VŠICHNI MÁTE STĚJNĚ NESMYSLNÝ ARGUMENTY! -
a ty si pičus? jo to víme všichni a nezavid mu proste se tady nebudu doahdovat s takym stupidnim kokotem co umi jen zavidet proste ubohy krypl. kdyz se ti Criss nelibi tak se tady neser a nepis tady nic tady to je pro fanousky Crisse a ne pro ty co umi jen zavidet a nadavat mu. bez si to psat treba Coperfieldovi ale tady zbytecne nepis take pičoviny ktere ani nejsou pravdive ty kokote!! -
-
Re: Re: Re: Re: Pfff
Nemám jinou možnost než souhlasit s tím "blbem",co se evidentně hoodně nudil,že o Crissovi tohle píše... Uklidni se prosím... Mluvíš jako kanál a to by Criss nechtěl.. Mám ho taky ráda,a to moc,ale ty sprostý slova jsou zbytečný... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
hele ty chtraku přechytralej kdyz mas Crisse rad(a) tak určite se nebudes zastavat toho kokota ty pičo a Criss me nezna a myslim si ze ho nikdy na zivo neuvidim take banan! -
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
lepší sprostý slova než nechat urážet svýho oblíbenca ty chytrá *8* *8*
-
-
-
-
-
jediny kokot kdo by se mel jit lecit si ty ty zmrde co jen zavidi!! -
-
jo ten kdo tvrdí o crissovi takoví věci jako že podvádí a tak podobně tak mu závidí a to tak že moc závidí závidí mu že criss umí kouzla a oni ti co mu to závidí tak ti neumi nic, člověk má delat to co umí a criss dělá kouzla protože to umí. končím tvá mána *14* *3* *5*
-
-
ty kurvo zkurvena co jen umi zavidet Crissovi nic vic!! tak se to nauc a nezavid ty kokote pojebany, vole si taky pičus zkurveny ze to CELY SVET nevidel!!!! kokote chcipni pičo!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
hej,jestli ti to nedošlo,tk je to iluzionista.a vygoogli si,co znamená slovo "iluze".už chápeš?většina toho,co dělá,jsou obyčejný iluze,i on sám to přiznává,ae jsou to perfektně dělaný iluze.a když už sjem u toho...copperfield je taky iluzionista...a nadáváš na něj?myslim že ne,páč criss je hezčí a závidíš mu :P
-
-
Happy birthday!!!
-
Všechno nejlepší *4*