-
Vy máte dost
Nějakýho stupidního Angela nemůžeš s Coperfieldem srovnávat..Jo jasně, je to iluze..Ale coperfield měl různá představení..a bylo to o zručnosti..rychlosti rukou ..atd ..tenhle šašek umí hovno je k smíchu ..a ty kecy u toho ..bože, tomu můžou opravdu věřit jen Amíci..nebo volové jako vy..Kteří toho chudáka uznávají ..Prostě..Natočit jde vše..Každý kdo si sežene natáčecí tým, může být KOUZELNÍK..seženeš pár lidí, zahrajete divadýlko..a pustíte to na internet..
A prosímvás, urážky si nechte, akorát to vypovídá o vaši inteligenci ..Jestli chcete, klidně to tomu šášovi žerte..Čím víc sledovanosti a fanoušků, tím lépe pro něj ..Časem vám to možná dojde, že si jen nějaký bohatý kretének hrál s kamerou, a vyjebal s lidma jako jste vy ..S lidma kteří ho žerou
Jen tak pro ukázku sem hodim link na video nějakýho kluka z ČR..kterej si sám, na svým PC jednoduše udělal takový sranda video, kde jakože kouzlí ..A představte si když má někdo prachy, lidi kolem sebe..Tak si potom může dovolit větší kousky..Všechno co předvedl Angel, je jen film..nic víc..žádný vystoupení na podiu, před náhodným obecenstvem..Tkže pro mě je to NULA
http://www.youtube.com/user/MRs hontey#p/u/34/C7wYwdfGSjw -
-
Re: Vy máte dost
No a čo i keby bol nejaký bohatý šaško
,ktory to vie s kamerou dokazal aj iné veci je napriklad herec spevák a iluzionista a ak vie oklamať tak dobre
tak je fakt dobry a mimochodom neni sú
to trik s kamerou ale s očami normalny človek to vídi akoby bol s inej planety
,že má nadprirodzené schopnosti no neni to tak viem že som vela ludi sklamal ale je to len trik nad, ktroým trochu porozmýšlal neni to nič viac ,ale aj tak je perfektný. *14* -
-
Ty co tu vystupujes pod menom CrissAngelJeHovno si upne ubohi zaloz si antifanclub Crissa Angela a od tialto laskavo vypadni ty kok*t *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* prasa jedno nevychovane *16* *16* *10*
-
-
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou... -
ZA 1.Pokud Já vím Criss Angel Dělá své triky na podiu ZA 2.Jediny kdo tu uráží jsi ty ZA 3.Kdyby nekoho podplácel uz by o tom všichni věděli chtěl bych videt tebe byt zpevak herec kaskader a iluzionista *5* -
-
jasně já z tebou suhlasim že criss nikoho nepodplácí a pokud jde o jeho kousky tak je delá před spoustou lidí a některé jsou tak nebezpeční že muže přjít i o život * *3* *3*
-
-
Nevím jak ty, ale nějakou dobu jsem žila v Las Vegas a s kámoškama jsme chodili na jeho vystoupení v Luxoru skoro furt, a několikrát jsem se s ním setkala *4*
A to co jsem viděla na podiu určitě fake nebyl *4*
PS: Když se ti nelíbí tak se na něj nedívej a nech ho žít *16*
PPS: Sice tě neznám, znát tě nechci a nikdy tě znát nebudu ale vím že Criss je o 1 000 000% víc sexi než ty *1* -
Hele zlato,i kdyby to bylo jen nahraný (a věř mi,že ne všechno je,něco možná,ale nula to není),tak je to sakra dobrej nápad a sakra dobře nahraný! Ale on něco umí,a potom,třeba to zavěšování těla je pravý,ty kaskadéřiny atd... V tom týpkovi něco je... Tak tady prosím nenadávej,že je
criss hovno a potom neříkej,aby sme my nenadávali..nadáváš sám! -
jestli o je jak říkáš nula,tak co si potom ty? -
-
On je čestný člověk ,protože si nehraje na kouzelníčka!!!!!!!
-
-
Mě Criss nevadí...podle mě to co dělá, by zasloužilo pochvalu ať už jde o iluzi nebo o opravdové kouzlo a zrovna ty (CrissAngelJeHovno) a ostatní co urážej Crisse by si mělu uvědomit že nacvičit to a naučit se kouzlit muselo dát práci..souhlasím s většinou...jen mu závidíte..ptáte se co? třeba to jak vypadá *14* *14* neboto že si vydřel slušný peníze...Caperfield je borec, o tom žádná a Criss se ho znaží dohnat..dá to fušku,ale myslím že je Criss dobrej...Vy ( i já *1* ) víte o magii hovno,tak to neřeště a jesrli se vám nelíbí tak se na něj nekoukejte a dělejte jako by nebyl..navíc tohle fanklub tak nevim co sem lezete kokoti!! -
-
Tohle NENÍ fanklub KOKOTE!!!!!!!!!
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* Nejrači bych ti nadávale do aleluja ale raději napíšu jen naser si ty kokote *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
DOMIPACI to ža som ho videla na živo neznamená len ža som sa prasvedčila o jeho existencii ale vidieť tie kúzla na živo je niečo iné ako v telke vieš???
-
-
To bylo nějaké "kouzlo",které se dá předvádět před opravdovým publikem.
-
-
tak to je fakt taky bich řekla že to nemožné musí byt neuvěřitelné *14* *14* *14*
-
jste tu všichni samí k.....i když mu věříte že to dělá doopravdy
on je jenom takovej kašpárek bych se ani nedivila že on tomu propůjčil ten svůj obličej protože je krásnej a sexy a ty pitominy za něj dělá někdo jinej např. chození po skle tam jeho ksicht vidět nejde a kdo ví jestli nemá na chodidlech nějakou ochranu -
domipaci ma pravdu
-
-
asi ti jednu vrazim..ne asi ale urcite
-
-
Nepsala jsi něco o nádávání?!
Ps.To na něho vyletí Tvá pěst z obrazovky nebo co?? -
-
jo...a víš, že když píšeš to tvá s velkým T, tak tzn. že si někoho vážíš? to to totiž znamená.... :P
-
-
Není možno,etiketa není hmotná(to bys mohla vědět)!
Ps.Když Jsi napsala "vlez mi s etiketou někam..."(i když vím co Jsi tím myslela),tak Jsi neurčila kam? -
-
to by ses divil jak já umím dobře česky....pokud náhodou ( a to fakt jen náhodou ) víš, co to jsou SCIO testy, tak já z nich měla percentil 97.... hahahaha...a pak kdo tu neumí česky....jo a percentil 97 znamená, že jen tři lidi z čr jsou lepší než já... jeden z nich je můj spolužák ten měl percentil 98 ale co....
-
A proč jako???Alespoň jsem jeden z mála co umějí opravdu česky.
-
omg ty si asi vážně deb*l. a co? no co asi to, na co ses předtím tak blbě ptal...vlet mi s tou svou etiketou do prde*e *16* *16* *16* *16*
-
A co?
-
myslím, že bys to asi ani nechtěl vědět *16*
-
-
Etiketa.
-
-
ne nejchytřejší ale jedna z nejchytřejších :P *16* *16* a navíc ty testy jsou povinné takže co jsem asi měla dělat
-
1.Proč bych si měl dělat testy na to jak umím česky?
2.Nepsala jsi náhodou,že jsi "nejchytřejší" ze třídy? -
vlez mi s etiketou někam :P
-
-
-
-
-
-
criss je dobri nechcem ho urazit ale je podvodnik,dajte si na you tube odhalene tajomstva magie a kuziel a uvidite iluzie ,triki.............. *2*
-
-
V česku to je Magie Kouzla Zbavená.V létě to vysílaly na Čt1,možná budou zase.
Ale lepší je na YouTube zadat:Magic biggest secrets finally revealed-I když je v angličtině,tak to můžou ty Vaše "mozečky" o velikosti vlašského oříšku pochopit.
-
-
Lidi vy tomu opravdu věříte?Na takový trapný kousky stačí mít prachy na vybavení (super tenká lanka,zrcadla...).Nic jako magie NEEXISTUJE,vše je jen podvod a lidi jsou tak blbí že tomu věří.Mít prachy tak to svedu taky.
Jestli pořád věříte v ty pi****ky tak se podívejte na MAGIE KOUZLA ZBAVENÁ.
Ps.cha cha -
-
Ale on neřekl, že je kouzelník, ale že je iluzionista
-
-
A v prvních serijích říkal že je MÁG!!
Ps.Asi máš slyšiny!
-
-
jestli ti to nedošlo tak se postav před auto a zkus zmizet pod pláštěm který máš před sebou a to magie a kouzla zbavena nedává smysl.....dívala jsem se na levitaci a on ten člověk musí ležet a criss, levituje ve stoje a nohy má u sebe a kdy byl na lankách, tak se trochu kejve to dává smysl....a když vydal magic kit ve který je levitace tak určitě tam nebudou vrtulníky nebo provazy...myslet taky trochu!!
-
-
A navíc v Magie ko... jsou i jiné druhy levitace!!!
-
JES MÁŠ TO V SEBE T... NÓ TAK TO SI NAPÍSALA BOMBOVOOO...*1* *3* *14* *4* *5*
-
Jenomže tam píšou ,,Crissova tajná levitační pomůcka" takže tu schopnost asi nemá.A tam můžou být tajné otvory v zemi a plášť můžou držet opět lanka která se spustí a nebo slabé tyčky a jestli tam jdou vidět ruce tak jsou falešný.
Ps.PRACHY,PRACHY,PRACHY -
-
tak hele jestki má criss tajnou pomůcku tak je to tohle *14* *14* KDYŽ SE TĚLO, MISL A DUŠE PROPJÍ PAK NIC NENÍ NEMOŽNÉ. *14* *14*
-
-
-
naprosto stebou souhlasim DOMIPACI
-
-
Díky rád mám podporu.
-
-
tady jde pěkně vidět jakej seš egoista...prej mám rád podporu no ty si fakt věříš
-
-
A navíc na 3. straně (možná na 4.) taky děkuješ za podporu.
Ps.MYSLET,MYSLET,MYSLET(to je něco takového co Ty asi neumíš)!!!!!!!!!! -
-
já psala děkuju za podporu...tzn. že jsem ráda,že mě v mém názoru někdo podpořil...nepíšu tak frajersky a povýšeně - dík mám rád podporu...to jsou úplně dva rozdílné významy...takže MYSLI MYSLI MYSLI TY!!!!!!! já myslím víš protože jsem nejlepší ve tříde :P tak kdo tady pak co ví...
-
-
No a co!Jsem rád že je tady alespoň trocha chytrých lidí!
-
-
-
-
-
tak moment ten kdo dělá z crisse angela podvodníka tak mu akorát tak závidí že umí kouzlit *14* *14* jo a říkejtte si co chcete ale já nejsem sama kdo crissovi ty jeho kouzla věří moje neteř a naše společná kamarádka taky a končím tvá mána *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tak na tom se stebou shodnu. *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
takovej ošklivín!!! *12* *12*
-
MP3
Čaute lidi přidám tu pár Mp3 písniček Crisse Angela tak jestli chcete tak si to stahnete. Pisnicky ste slyseli v ruznych dilech!