Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší Crissi mám tě ráda *14*
  • A... ani ach...nic rači neříkám.Nehádejte se tu!!!!!!!!!!!!!...dost!!!...
    tady je diskuze pro osobnost CRISS ANGEL takže.A né nejaké diskuze hádání přestante, dost jasné.Já sem s CRISSA ANGELA celá úplne paf...
  • Prajem mu veľa ŠŤASTIA, ZDRAVIA, LÁSKY K RODINE, *14* *3* *4* *5*
  • Napište sem kterékoliv Crissovy "triky,kouzla,iluze..." a Já se je pokusím vysvětlit.(nebo napíšu adresu,třeba z Youtube, kde je to,čemu věříte-pokud by se to nedalo vysvětlit do detajlu,tak aby to ty Vaše stupidní "mozky" pochopily).
  • sindrom
    všechon nejlepší k narozeninám
  • je šerednej jak noc *12*
    • drž pi*u moja áno ? *3*
    • a ty seš tak blbej až to bučí *10*
      • neříkej že se ti líbí jeho profilovka, fuj chci zvracet
  • criss je uplne božiiiiiiiiii naučila som sa od neho par trikov on je uplne NAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14*
  • Temnotinka? takhe si říkáš máš uplnou pravdu on je criss naprosto jedinečnej a vjímečnej a super sexysvalnatej a taky svůdnej a neodolatelnej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nevěřím, že komu se líbí Ch.A. má nad 25 let. Je to takový kouzelník pro ještě ne moc bystré mozečky. Milé děti, já vám ho pomlouvat nebudu, ale je to vážně pitomoučké a jeho kouzla jsou spíše určena pro děti a adolescenty. Proti tomu bych nic nenamítal a věřím, že dětem se to líbí, ale ať mně nikdo nevnucuje, že je to zábava i pro dospělé.
    Když ho zahlédnu v TV okamžitě to přepínám, protože sledovat jeho kouzla uráží inteligenci většinu normálně uvažujících lidí. Ještě v 90. letech by ho nepustili na obrazovku, ale jak nám pomalu to lidstvo tupne víc a víc, tak i různých kašparů, kteří by se ještě před pár lety nemohli svými vystoupeními uživit, bude asi přibývat.
    • Jestli budeš chtít,vždy Ti pomůžu. *3*

Ps.Konečně zase někdo,kdo nevěří na pohádky.
  • Tak a dost já se tady hádat 25 000 rokú tedy vúbec ala vúbec nebudu.(A hele já sem slovenka a žiju na slopvensku.A taky mám slovenkou klávesnici.)A hele koukejte se dívat na své písmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to se nedá vúbec přečíst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Já dodržuju český pravopis.(nebo tím narážíš český jazyk).Když máš chuť se hádat,klidně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit