-
Například jak dělal "trik" kde chodil po vodě. Byl to jeden velký podfuk jelikož 2 cm pod vodou bylo sklo, a jak je jistě všem známo čiré sklo není ve vodě vidět. A i jeho ostatní rádoby "kouzla" jsou nejspíš podfuk. Co mi víme co nám do té televize pustí, dnešní počítačová grafika dovoluje udělat na tom počítači opravdu neskutečné věci.
-
-
Přesně,a ty lidi jsou často podplacený.
-
Vždy! opakuju VŽDY! jak říká nevim kdo jelikož je anonymní tak vždy si musíte připomínat jen na tohle! Např. jak vysvětlíš že se z popelnice která stojí na betonu a do který tlačej zvrchu lidi dokáže přemístit za pár vteřin nad ně na balkon????? no? schválně!(a ještě k tomu tam na ně celou dobu mluvil díky vysílačce kterou měli i lidi i on!!!!!
PS: Criss je SUPER! *4* -
-
dík za podporu ;)
-
-
tady jsou faniusci a ne skeptici a jestli neco proti nemu mas no tak to sem nepis!!! *10*
-
-
Jenomže,když si na tommhle webu otevřeš stránku o CA takje tam napsané
,,diskuse".
A to znamená:věcný rozhovor několika osob o určitém tématu.
Slovo rozhovor znamená vyměňování názorů o opět určitém tématu.
To znamená že si sem o něm můžem psát co chceme a Ty s tím nemůžeš nic dělat.
!!!JASNÝ!!!
Ps.Dle PRAVIDEL ČESKÉHO PRAVOPISU(to je taková knížka kde máš psaní
i,y ...) tam máš ty vykřičníky opravdu zbytečně. -
suhlasim
-
-
ked mu neveris tak mu never alke ak si si vsimol toto je funclub a nie antifunckub jasne ti to je? Takze DOVIDENIAAAAA!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-
A já hlupák jsem si myslel, že tady je "Diskuse pro Osobnost Criss Angel" a on to je zatím fanklub *1* *1* *1* (jen pro opravu, anglický výraz je "fan club" a ne "funclub"; fan=fanoušek, fun=zábava)
platí i pro romicik -
-
jo máš pravdu..konečně si to přiznal - si hlupák...sprostší výraz je debil,kokot,pako,kretén.....a tak bych mohla pokračovat donekonečna
-
-
No, tak vulgarismy by jsme si mohli odpustit, že ano. Už jen proto, že mě tím nemůžeš urazit. Pouze tím dokazuješ pravdivost mého tvrzení, jelikož na něj nemáš jiný protiargument. Dále se tím shazuješ přede mnou a před dalšími účastníky konverzace.
PS: ne všechny vulgarismy, které jsi použila jsou synonymy ke slovu hlupák. *3* -
-
hele ty uz mi vážně lezeš na nervy...znám i sprostší výrazy které by tě vystihly ale ty jaksi tenhle server nepovoluje..a kdyby neco tak já mám proti tobe jeste v záloze spoustu argumentu...i doma mam posledni slovo vzdycky já...a já se tady narozdíl od nekoho neshazuju...spousta lidi tady taky potvrzuji pravdivost meho tvrzení...kdyby se stretli vsichni fanousci CA co tady pisou a lidi,co ho jen pomlouvaji,tak ty bys mel sanci na preziti asi tak 1:1 000 000. a uz me kruci nestvi s tim mrkajicim smajlikem protoze to vypada jako.... *16*
-
-
-
-
-
-
když si tomu někdo nevěří,je to jeho věc...já náhodou tomu věřím s podobnými mystyckými ukázy mám už zkušenosti a ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech...je možné že někdy mu nějáká blbost pomáhá (ale to pochybuju)..nenadávejte na něho...tak jak to bývá vžducky,vy mu nadáváte protože u závidíte...je suprovej není moc lidí co to umí tak přestaňte kecat a běžte si ho pomlouvat někam jinam(nebo radši vubec)...
-
Lidi... já se vám vážně divím, že vás baví se hádat. Jasně, musíte se přece "bránit", ale stejně, stojí vám to za to?
Pokud jde o Crisse, tak já nevěřím na to, že existují nějaká kouzla. Přesto mi ale přijde kapku nepatřičné ho označovat za podvodníka a podobně. Upřímně, zvládli byste vy takhle oklamat lidi? Myslím, že ne. Criss neoplývá žádnými nadpřirozenými silami, je to jenom zatraceně dobrý iluzionista. Což já osobně obdivuju. A u většiny jeho kousků nejsem zaboha schopná pochopit, jak to udělal. Jak to udělal, aby to vypadalo tak skutečně. Alůe lidské smysly jsou strašně nedokonalé. Vemte si, že když sedíte v metru a metro na opačné straně se rozjede, máte chvíli pocit, jako byste se rozjeli vy. Iluzionisté pracují právě s těmihle nedokonalostmi, a Criss je v tomhle oboru špička.
A než mě tady nařknete, jak to můžu vědět, tak bych ráda poznamenala, že mám známého, který se jako iluzionista živí. Pár svých triků mi i vysvětloval. Žasla jsem nad tím, protože člověka by taková možnost prostě vůbec nenapadla.
A když říkáte, že vám vadí ty jeho řeči (typu "Vstup do mé mysli..."), tak se trochu zamyslete nad tím, že on to zkrátka potřebuje. Musí si nějakým způsobem dokreslovat image. Navíc to nedělá až tak často. V přímém kontaktu s lidmi prakticky vůbec. Na mě působí celkem sympaticky, rozhodně ne jako někdo, kdo si o sobě moc myslí. Toť vše. -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám -
Narozky
Všechn nejlepší Crissi ♥♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
narozky
všechno nejlepší Crisi a ať se ti daří v kouzlení :) -
narozky
vse nej k narozeninam criss *3* *3* *3* -
NY
Prosím vás, řekněte mi přesně tu epizodu té CSI New York, kde hrál Criss.. prosím která řada to byla, a který díl.. děkuju *1* -
-
Re: NY
Je to tušim z 3 řady a je to 18 díl :)) doufám, že se nemejlim, ale mělo by to tak bejt ;) -
-
Re: Re: NY
Jo děkuju *4*
-
-
-
Store
Mám ještě jednu otázku :D http://www.crissangel.com/store je store s Crissovýma věcma a je v Americe. Nevíte, jestli zasílaj věci i do česka?? Předem dík za odpověď..:D -
-
Re: Store
Nedávno jsem to zkoušela a bohužél nezasílaj *9* -
Re: Store
no to by me taky zajimalo jak ;)
-
-
Cris Angel je fakt dovbrej jak kouzlí to se tak zvědavá jak to dělá pár jeho triku umím ale jenom s kartama doufám že budu dobrá v pár triků jako on protože Crise Angela nikdo nedá některé triky děla takové že když to vidím z televize nebo kdybych to viděla na živo tak tomu sama neuvěřim on je fakt dobrej *4* *4* *4* *4*