Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja milujem crissa angela je uzasny ma svaly a je sexy a skoro pred mesiacom mal narodky cize vsetko naj *14*
  • Já nevím,co tady furt řešíte. Ať už je to pravda,nebo ne,jsou to skvělé triky,ten člověk se vás prostě snaží bavit ale pro některé je to opravdu škoda.
    • Máš pravdu je to fakt *5*.Ale napísala si to pekne.Ten človek je fakt...ja by som ti radila aby si si kúpila dvd:1,2 ja tie dvd mám ale v 2 je 5 časť nechutná.(aj keď neviem kto si.Ale za to máš pekné meno.)
    • Nesnažíse nás bavit ,ale OBLBNOUT!
      • a že tě oblbují , vědci , politici , ats atd tinevadí ??
        • Vědci mne neoblbují ,ale politici mne štvou(slušně řečeno).
  • Uplně nejvíc sexy chlap :3 *14* zbožňuju ho
  • tak sem se znovu podívala na díl, kde criss přelevitoval z budovy na budovu...a tady je pár faktů,nad kterými je třeba pouvažovat a možná změnit názor,že je to trik.
    1. ,,kydyby,, by byl přívázaný na lanech,tak za co??? - šaty nebo obléčení pos´d bundou by se muselo prohnout
    2. ,,kdyby,, teda náhodou ty lana měl,tak lano prostě samo způsobí,že když vás táhne tak,že se trochu nakloníte do ostrého úhlu se zemí - zatímco on ve vzduchu visel naprosto rovně - ani náznak nějákého náklonu
    3. ,,kydyby,, se i tohle podařilo skrýt, tak i přesto by se ale MUSEL pohupovat v té svislé poloze - ale on byl naprosto klidný - nehoupal se,nenakláněl se - NIC
    4. technika a počítače nejsou tak dokonalé,aby skryly i ty nejmenší detaily
    5.můj kamarád je takový kritik filmů - v každém filmu najde nějakou grafickou nebo technickou chybu, např. všechny tři díly pirátů z karibiku jsou chybama naprosto přeplácané ale při běžném shlédnutí je neuvidíte.požádala jsem ho,aby se svými přáteli,co bravurně ovládají techniku a grafiku,aby se na to podívali a našli nějakou chybu - a ono zase NIC...říkal,že žádný stroj na světě nedovede tak dokonale něco skrýt
    6. ten můj kamarád patří ke špičce v ČR.
    ZÁVĚR : NENÍ to žádný počítačový trik...
    • NÓÓÓ... napísala si to dobre. *14* *14* *14* *14* *14*
      • hi dík..jo já vím že mu je 44...menší překlep :D
        • JASNÁ PÁKA JE MU 44 A NA TO VYPADÁ DOST DOBŘE tak že bych mu hádala klido takovejch 30 *14*
    • Jinak ještě jedna věc k tomu tvému kamarádovi, jestli teda vůbec existuje. Pustil jsem si toto video http://www.youtube.com/watch?v=d75B6Fi4BpQ, kde Criss levituje z budovy na budovu. A na první podívání jsem si tam všiml nesrovnalostí. Bylo jich tam víc, zpracoval jsem tyto nejočividnější http://img705.imageshack.us/img705/8476/56845522.jpg. Takže ten tvůj kamarád nebude až takový profesionál, jak ho tu popisuješ.
      • ZÁVĚR : JE to počítačový trik...
        • proč bych měla koukat na to samé video,které jsem viděla už milionkrát??? a navíc .... uz drz do prčic tu svoji nevymáchanou hubu....ty nejsi zrovna nejak moc excelentni mag,aby sis tak mohl rikat...takze si uz sakra nech prostrelit tu hlavu,jak jsem ti navrhovala,a svet bude mit uz konecne od tebe pokoj...zaloz si svoji vlastni stranku, kde muzes crisse pomlouvat,a nas tady - ty PRAVÉ fanoušky už laskavě nechej napokoji...my ho máme rádi a věříme mu...já obzvlášť,když jsem ho viděla naživo...( na tuhle větu neodepisuj , protože už mě nebaví ti furt odpovídat,že nelžu a že jsem na jeho šou vážně byla)
          P.S. - přeji všechno nejlepší tomu nejlepšímu mágovi na světě,který překonal dokonce i Houdiniho. ať má stále stejně dokonalá vystoupení,jako měl doteď...ani bych ho nerekla na 45... si nejlepší Crissi a všichni ti tady fandíme jak ve tvé kariéře,tak i v osobním životě ;) ať ti tvé další brzké manželství dlouho vydrží ;) si opravdový mág :D
          • Tak to bolo pekné.A že si ho videla naživo?Okamžite vráť čas a vymeň sa so mnou.Neboj sa myslím to zo srandy, ale najradšej by som sa s tebou vymenila. *14* *14* *14* *14* *14*(viem aj po česky)A mimochodom CRISS ANGEL má 44.Nie 45-44.
          • Jsem asi tak stejně mág, jako například pan Sarantakos, nebo kterýkoliv jiný člověk, protože nikdo není mág ani kouzelník. Jinak žijeme v demokratické zemi a máme svobodu slova, v tom případě můžu vyjádřit svůj názor i když se ti to třeba nelíbí. Dále by sis měla uvědomit rozdíly mezi slovy fanoušek a fanatik, protože ty a někteří další lidé co sem píšou, jsou to druhé. A pokud je tak skvělý a úžasný mág, proč neletí do Afriky a nevyčaruje jim tam pole, studny s pitnou vodou, školy a mnohé další věci, co by se jim mohli hodit? Nebo proč furt kouzlí takové obyčejné věci, jako třeba kávu či jiné podobné věci, ať vyčaruje třeba plutonium, nebo ingot platiny.
            Já osobně se takovými debatami bavím, pokud bys chtěla pokračovat v tomto tématu někde jinde než v této diskuzi nebo diskutovat i o něčem jiném, můžeš mě kontaktovat na emailu 330000@seznam.cz *3*
            • o něčem jiném???? hele ta poslední věta zní jako...no neříkám co. a ten smajlík na konci??? vyznělo to kapku jako......no...to je jedno.
    • Filmové triky, ale jsou na takové úrovni, aby se to dalo zvládnout. A pokud ten tvůj kamarád patři ke špičce v ČR tak to nám tu určitě můžeš napsat jeho jméno *3*
  • besta

:-o 43

jemu už je 43?já myslel že spíš 33.. :-o
    • jn, taky sem myslela :)
      • ja jsem si to taky myslela *5* *14* *3*
  • ANKETA,HLASOVÁNÍ

Komu se CA líbí ,tak ať dá v komentaci článku LÍBÍ a kumu ne ,tak NELÍBÍ.
    (Učastnost je POVINÁ!!!!)
  • Chris je boží on je proste faaaantaaaaaaastiiickeeeeeeeeej *14* *14*
    • taky sy to mislím a k tomu moje neteř a naše kamarádka taky že je criss super a hezky spívá já jsem sy ztáhla jeho písničky a že jich má docela dot jo a taky dil kriminálky New York kde hraje
  • tiprdo crisi jak delas ti kouzla si fakt uzasni ti kouzla jsou zuzo *4* *4* *4* *4* *4*
  • Katte.Latte
    Všechno nejlepší Crissy a hlavně ať si to užiješ jako minulé narozeniny ;) mám tě mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rádaa. :* A přeju Ti hodně zdraví a štěstí a ať jsou tvoje díly stále lepší a lepší ;) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • A JA MU PRAJEM TO ISTÉ.
      *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5* *5*
  • assassin
    nsechno nejlepsi k narozeninam *1* *2* *15* *3* *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší