-
Magie
Včera jsem viděla díl Extrémní magie. Byla to 2. série a 7 díl. Na té párty, to mě opravdu dostalo:-). Nej díl! Zatím:-). Ty panáčci z kapesníků:-D. -
-
Re: Magie
jo,ty kapesníčky byli dobrý :D
ae teď s emi poslední dobou zdá,že druhá sezóna je horší...mno nwm,ae hodně s etěšim na třetí sérii,hlavně na první díl ;) až ho uvidíte,pochopíte :D
-
-
email
Lidi nevíte jaký ma email?Vsadily sme se s kámoškou že ho do měsíce najdem teda pravý email.Pomozte pls *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: email
znám jsme s Chrissem kámoši i když je mu 43 a mě 9 píšem si spolu jsme prostě best friend *5* *5* *5* tady je ten email:csarantakos3@gmail.com tak si ho užij *1* *1* *1* -
-
Re: Re: email
Ahoj Taylorko....Já myslela,že Criss neumí česky...Nebo si s ním píšeš anglicky ? Prosim ráda bych to věděla *4* -
-
Re: Re: Re: email
píšu si s ním anglicky protože já vím že chriss neumi časky jedině že by se to učil už od mala no prostě anglicky no
-
-
Re: Re: email
to je jako fakt crisse e-mail? *14* *14* *4*
-
-
Re: email
hej to taky nwm :) ale taky bych ho moc chtela :)) až ho najdes pisni mi pak moc prosim na mail: anonymisek.007@seznam.cz
dekuju! ! :-*
-
-
nej kouzelnik
je to šílenec -
-
Abych to přeložil:
,,nej"horší kouzelník
a fakt je to šílenec -
Re: nej kouzelnik
Jak se to vezme *1*
-
-
teplouš
Je to největší kundiseriál a 15tileté holky jako vy jste z něho celý vystříkaný *14* *14* -
-
Re: teplouš
Ty ubožáčku, ty mu závidíš to, že z tebe má akorát každá baba prdel ... -
Re: teplouš
chcipni ty kokote zpičeny! jen mu zavidis protoze numis to co on ty kurvo!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
je prostě super
On je ten nejlepší kouzelník 20. a 21. století, tak nechápu proč na něj nadáváte.Třeba sem ho ještě nepotkala nebo s ním nemluvila ale triky dělá boží. *3* *1* *15* -
Nevite
ahoj nevite v jaky serii a v jaky dile je v Csi New YORK diky za odpoved *4* -
-
Re: Nevite
Objevil se v díle 3x18. *4*
-
-
magicky serial na prima COOL
Pravidelne se koukam na jeho porad extremni magie...
*5* -
-
Re: magicky serial na prima COOL
Já taky -
-
Re: Re: magicky serial na prima COOL
taky taky *14* *14*
-
-
Re: magicky serial na prima COOL
jj ja taky
*15*
-
-
Store
Mám ještě jednu otázku :D http://www.crissangel.com/store je store s Crissovýma věcma a je v Americe. Nevíte, jestli zasílaj věci i do česka?? Předem dík za odpověď..:D -
-
Re: Store
Nedávno jsem to zkoušela a bohužél nezasílaj *9* -
Re: Store
no to by me taky zajimalo jak ;)
-
-
cauky nevite nekdo kde Criss *14* *14* bydli? myslim si ze v hotelu Luxor, ale nevim to jiste, prosim odpovezte... dekuji... :) *3* -
-
Re: bydliště
ano,má svůj vlastní dům.podívej se na youtube,je to asi pod názvem:"criss angel MTV cribs new!" a je nádhernej :) -
-
Re: Re: bydliště
Criss má krásnej baráček, a to bydlí s mámou nebo jak? *14* -
-
kdepák,sám *5*
-
-
-
nevim kde bydli ale furt chodi do Alladinu -
-
ale v hoteli luxor ma apartman *14*
-
-
Kdesik jsem četla že má svůj dům, ale nejsem si tím jistá -
-
Re: Re: bydliště
já jsem někde vyděla vydeo a fotky kde je v nějakém luxusním domě, ale nevím jestli to byl jeho dům. *7*
-
-
-
NY
Prosím vás, řekněte mi přesně tu epizodu té CSI New York, kde hrál Criss.. prosím která řada to byla, a který díl.. děkuju *1* -
-
Re: NY
Je to tušim z 3 řady a je to 18 díl :)) doufám, že se nemejlim, ale mělo by to tak bejt ;) -
-
Re: Re: NY
Jo děkuju *4*
-
-