-
Happy birthday!!!
-
všechon nejlepší k narozeninám
-
Temnotinka? takhe si říkáš máš uplnou pravdu on je criss naprosto jedinečnej a vjímečnej a super sexysvalnatej a taky svůdnej a neodolatelnej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
co je copak disgrafik nemuže taky někam napsat že má rád crisse angela
-
nikomu asy neříká nic toto ani nečekám že bude kdiž se tělo duše a misl propjí pak je vše možné, a nebo tak nějak
-
tak to je fakt taky bich řekla že to nemožné musí byt neuvěřitelné *14* *14* *14*
-
tak moment ten kdo dělá z crisse angela podvodníka tak mu akorát tak závidí že umí kouzlit *14* *14* jo a říkejtte si co chcete ale já nejsem sama kdo crissovi ty jeho kouzla věří moje neteř a naše společná kamarádka taky a končím tvá mána *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tak na tom se stebou shodnu. *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
tohle odepisuju ivíkovi.
ahoj myslim ze je nazivu protoze kdyby bylo po něm tak nenatocí dily jeste z roku 2010. -
chci se zeptat tohle nepřežil že? http://www.youtube.com/watch?v=oJ7d_R2pieE
-
-
a navíc bylo to k začátku nové série tak se mi zdá divný že kdyby to do jeho pořadu byl jako poslední takle naplánovaný díl to by přece měl udělat na konci série jako závěrečnej díl
-
jde to vůbec zjistit??? taky by mě to zajmalo.... *8*
-
no právě že většinou se někde objeví ale teď nic ale nikde se nic nepíše že by zemřel a dívala jsem se na oficiální stránky a tam nabízejí lístky na jeho vystoupení ale žádný pokračování jsem k tomu dílu neviděla tak se ptám
-
Dle mého naplánované ukončení kariéry nebo se v pokračování objeví někde mezi diváky
-
to by mě též zajímalo najednou titulky a konec proto jsem tu ale snad bude pokračování to už by se někde psalo
-
-
neumřel....kdyby umřel tak by se asi nemohl zasnoubit a natočit asi další 4 série.....v americe už mají osm nebo kolik....
-
-
-
je opravdu zajímavé číst všechny ty negativní názory a zajímalo by mě pokud ho člověk ani neobdivuje, ani mu nevěří ba naopak proč tedy takový člověk je vůbec na této stránce? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty hloupé názory jen proto aby jste se zviditelnili přitom ho každý z Vás žere to je trapné a ubohé *6* pokud b\ste opravdu nevěřili, nectili ho, nezáviděli mu nelezli byste na jeho stránku OMG jaká hloupost