Přejít na výpis diskuzí

Cristiano Ronaldo

OSOBNOST 31.12.2006 
484 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ronaldo22

Liga Mistrů

Ronaldo na to finále nestačil,on tam nemá žádnou klounou podporu v útoku
  • kacicek09

Kdo Závídí?

Kdo tady na něho nadává tak at jde někam protože mu jenom závidíte je to hvězda si ce je trochu namyšlený a není moc hezký ale fotbal hrát umí já hraju házenou a taky mi nikdo neříká že jsem debil atd. *8* *8* *8* a nenadávejte mu!!!stejnak si ty vaše keci nikdo nečte....... *13* *13* *13*
    • Re: Kdo Závídí?

mas pravdu ale je krasnej s neee namyslenej jenom to bych poupravila
    • Re: Kdo Závídí?

ze vraj neni " hezký"?..moja zlatá nasaď si okuliare.. *1*
    • ronaldo22

Re: Kdo Závídí?

JOOO toje konečně někdo rozumnej bejt tak slavne jchtěl bych vidět jestli byste nemachrovali,ale můj táta ho viděl a je prej upa v poho *5* *5* *3* *5* *5*
    • kacicek09

Re: Kdo Závídí?

ty
  • greglpu

hm

hra dobre aj ked simuluje velmi ale inak je to najvacsi kkt na svete namysleny trapny j.ebo k.okotsky pi.cus
    • Re: hm

jooj..tuším tu má niekto kopmlexy:D
  • WAw

Fakt nádhernej!!! Upe moc k sežrání!!WAW *4* *14* *14* ...MAáš holku,??
  • makulka.xm

C.Ronaldo

Mám stejný názor jako domina93...
    Nemá konkurenci,s míčem to fakt umí,je krásný *4* co víc myslím že je to výstižný... Je prostě borec s velkým B
  • nejlepci hrac?Jedine RONALDO

Myslim si ze v soucasny dobe neni nikdo kdo by mohl Ronaldovi konkurovat on je proste nejlepci a dokazuje to v kazdym zapase.. At uz za Red devils a nebo za portugalsko... Priznavam ze mi obcas lezou na nervy ty jeho casty pady ale vim ze to neni zas aztak jeho vina.. strhava na sebe velkou pozornost ale ne bezduvodne to co on dokaze na hristi je proste neuveritelny a tak obcas hraci nemuzou jinak nez ho zfaulovat takze neni divu ze toho obcas chce vyuzit... Ale i tak verim ze to dotahne este hodne daleko... *4* *5* *3* *14*
  • :))

Je prostě nejlepší a nejúžasnější..:))
  • dasha86

boze boze

tady nekdo napsal, ze umi nahravat, to je solista prvni kategorie!!!!!!!!! fotbal hrat umi, nektere jeho delovky jsou bozi, ale nemam ho rada sampona jednoho. Jinak Liverpool forever *5*
    • Re: boze boze

presně
  • c.r7

Je proste nej

Cristiano Ronaldo je můj nejoblibenejší hrač světa a nej lepsi hrac pritomnosti i budoucnosti a konecne ho ocenili jako nej lepsiho hrace sveta a ja mu a menchsteru united verim ze odhaji viteztvi v lize mistrů i premier leugue
    a nevim jak honekdo muze nesnaset jadnou bych chtel byt jako on
    • Re: Je proste nej

Máš dost velkou pravdu je nej a tky nechápu jak ho někdo nemůže mít rád ichtilové že *1* *1* *5* *5* *5* *14* *3* *14*
  • Nová anketa

Zdravím všechny sportovní a obzvláště fotbalové fanoušky,na mé stránce www.jangczpjeng.blog.cz-mám otázku,kdo chcete,aby vyhrál další ročník evropského superpoháru,tak se podívejte a hlasujte *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit