-
Cristiano Ronaldo je nejlapší fotbalista a nejlepší hráš
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Nej je František Chmiel *1*
-
nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ses *1* *14*
-
Já sem ti chtěla k tvým narozeninám popřát vešsechno nejlepsší hodně zdravíčka lasky ja tě zboznuju si tak vse nejlepsi mam te rada a bracha a bracha a ja Mona mame vsechno od tebe *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nechapu Proc to Pisete cesky kdyz vam stejne nerozumi *12*
-
-
Vy kari cr7 is the best player... Není ČR není real . není messi Barca ještě lepší cr7 best
-
-
Ano Ronaldo je nejlepší
-
-
Nevím jestli je to pravda ale někde myslím že ve zprávách říkali že Ronaldo zemřel při autonehodě
nevím jestli je to pravda!!!!! -
Cristiano je najjjj krajšiiii <3 Lubimmm taaa
-
-
To teda není. Nejhezčí je Neymar.♥♥
-
-
Barunko zlatíčko moje *14* Vykašli se na tu Zuzku já vím že mě chráníš ona asi nikdy v životě neviděla hokej tak proto neví jak je hokej ne !!! *3*
-
Lidi řešte hokej a né ten pitomý fotbal !!!!! Musím se pochlubit chodím s hokejistou *14* *3* Fotbal je na nic Jágr je nej
-
-
Si na stránkách fotbalisty tak řešíme fotbal.Jestli chceš řešit hokej jdi si jinam :)
-
Něco ti na to řeknu: Pro někoho je pitomý hokej pro někoho fotbal. Kdyby ses dívala více na sport v televizi zjistila bys že se o hokej taky zajímá hodně lidí. Určitě bude někde program jen o hokeji nebo běž na staďák když se hraje hokej. A nikoho tady nezajímá že chodíš s "pitomým" hokejistou. Řekla jsem to jak nejjemněji šlo.
-
-
Je přece úplně jedno jestli kluk kterýho miluješ je fotbalista nebo hokejista *15* *3*
-
-
Ronaldo je nej škoda že už nehraje za Real Madrid!!!!!!!!!!! *4*
-
-
EJ, Sorry ale on za něj furt hraje *1*
-
-
jo hraje za Real Madrid *3*
-
-