-
Já jsem rád,když ji nevidím,když ji dávají v tv raději hned přepnu
-
-
Pořád se směje jak Filip na horké kroupy,ba,když ve zdědila
-
-
Dáša je nám všem platná jako slepý pes na honě!
-
ale jinak jste dobrá *6*
-
-
Jsou to všechno komedianti herci!
-
-
nemusím vás *16*
-
Pro mě to bude vždycky jen Holka na zabití.(Škoda,že to v tom filmu neklaplo doopravdy)Nemám jí rád!
-
První šli psi,pak Dáša,pak Havel
-
-
Veskrnka je jenom herecka, nic vic nic min. Ikdyz i to hrani uz davno stoji na urovni
(vy)hvizdem. . -
-
chodil tam Špaček
-
-
kdo má moc,chce ještě víc
-
Lidi, lidi, vaše ubohá závist je bezbřehá,ničemu nerozumíte a do všeho blbě žvaníte.
-
-
Dáša je herečka,vše umí dobře zahrát
-
Mít tolik peněz kolik má Dáša,tak nemusejí vybírat po obchodech na dětskou onkologii. Hlavně že vše zdědila.
-
-
Dáša si nechává dělat účesy se desetitisíce
-
A ještě nás nechala zaplatit přejmenování letiště, pokud to dementní Slovák navrhl, MĚLA TO ZAPLATIT ONA. *16*
-
-
To hloupé přejmenování letiště je vůbec k ničemu,stálo to spoustu peněz,které mohly být uplatněny na potřebnější věci. Všude chybí peníze,ale na takové kraviny peníze jsou!
-
-
A ještě po takovém ožralci všichni se nám tehdy smáli co to máme na hradě. ostudou jsem se ve francii ani na telku nedívala co tam ukazovali
-
-
Nechápu co to tady "žvaníte" za kraviny. Vždy když se řekne Česko napadnou Vás dvě jména...a to Václav Havel a Jaromír Jágr. Václav Havel byl úžasný člověk, co nemyslel jen na sebe. A Dáša si kritiku nezaslouží, ač zdědila co zdědila nemáte právo jí diktovat, co udělá s penězi. Je to výborná herečka, kterou znám. Mrzí mě ale, že už moc nehraje. *10*
-
-
-
-
-
-
Dášu podporuji jen milionáři a bohatí,dívala jsem se na Tý Tý. Všíchni kteří se mají dnes dobře. Ta se uměla narodit!