Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Janda

OSOBNOST 25.9.2007 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj dalibor velmi bysom ta chcela poprosit olaskavost.ja by som chcela napamiatku tvoje cedecko na vianoce lebo nemozem si niejak kupit cez internet tak rada bysom si zelala ako darcek.poslem ti mohu adresu aby si vedel.moja adresa monika matulova.kovacsova85rusovce.bratislava.85110 mobil mam0910947052,ako sa mas!drzim ti palce.ahoj monika.ake budu uvas vianoce stredre alebo slabe.
  • Ahoj dAlibor.chcem vediet budes este mat koncert na slovensku bratislave,lebo mne sa velmi pacil tvoj koncert.ahoj tvoja fAnusicka monika;-)
  • Ahoj dAlibor.velmi bysom chcela odteba adresu do fanklubunevies mi povedat aku mas fanklub,lebo mam adresu do fan klubu skupina elan .som si aj stiahla tvoje pesnicky z internetu najviac sa mi pesnicka jahovy kokteil velmi sa mi pacia strasne pesnicky.velmi pozdravujem vasu kapelu.ahoj monika
  • Monika:ahoj dalibor.ani neviem ako to zvladas doma napriklad oprat,chcem sa spitat byvas niekedi doma ze si idichnes alebo pospis po vystupeni koncertoch.velmi sa mi pacil vas koncert.spozdavom monika
  • Ahoj dalibor zradostov ta pozdravujem.velmi by som chcela tvoj mejl aki mas.ja ti ties poslem svoj,ja mammonika matulova81@gmail.com.drzim ti palce aby si to zvladol spievani.ati prajem pekne prezitne vianocne sviatky aj tvojej cere aby ste boli zdravi.to vam praje monika
  • Ahoj dalibore.velm ta rada pozdravujem.velmi sa mi pacil vas koncert aj pesnicky,nigdi nato nezabudnem .ahoj spozdravom.monka zblavy
  • Všechno nejlepší k dnešnímu svátku.
  • V létě bude Dalibor v Hradci Králové na velkém koncertu "Zlaté hvězdy se vracejí" a dalšími svými vrstevníky. Bude to super BOMBA. Děsně se na to těším!!!!
  • Narozeniny tady jsou napsaný špatně Dalibor Janda je má 21. 3.
  • Vše nejlepší k narozkám Dalibore,vaše hudba byla vždy super :) ,tak ještě hodně dlouhá plodná léta v hudbě a v životě jen klid a štěstí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit