-
Ahoj dAlibor.velmi bysom chcela odteba adresu do fanklubunevies mi povedat aku mas fanklub,lebo mam adresu do fan klubu skupina elan .som si aj stiahla tvoje pesnicky z internetu najviac sa mi pesnicka jahovy kokteil velmi sa mi pacia strasne pesnicky.velmi pozdravujem vasu kapelu.ahoj monika
-
Monika:ahoj dalibor.ani neviem ako to zvladas doma napriklad oprat,chcem sa spitat byvas niekedi doma ze si idichnes alebo pospis po vystupeni koncertoch.velmi sa mi pacil vas koncert.spozdavom monika
-
Ahoj dalibor zradostov ta pozdravujem.velmi by som chcela tvoj mejl aki mas.ja ti ties poslem svoj,ja mammonika matulova81@gmail.com.drzim ti palce aby si to zvladol spievani.ati prajem pekne prezitne vianocne sviatky aj tvojej cere aby ste boli zdravi.to vam praje monika
-
Ahoj dalibore.velm ta rada pozdravujem.velmi sa mi pacil vas koncert aj pesnicky,nigdi nato nezabudnem .ahoj spozdravom.monka zblavy
-
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku.
-
V létě bude Dalibor v Hradci Králové na velkém koncertu "Zlaté hvězdy se vracejí" a dalšími svými vrstevníky. Bude to super BOMBA. Děsně se na to těším!!!!
-
Narozeniny tady jsou napsaný špatně Dalibor Janda je má 21. 3.
-
Vše nejlepší k narozkám Dalibore,vaše hudba byla vždy super :) ,tak ještě hodně dlouhá plodná léta v hudbě a v životě jen klid a štěstí .
-
Dalibor Janda vystoupy 9.4.2013 ve velkem kině ve zlíně narozeninovej koncert.........--- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dalibore vše nej!!!!k narozkám!!!!! *4* *4* *4* *4*