-
Narodil se ve stejný den jako já
-
Narodil se ve stejný den jako já
-
Jsi šamponek dostal si se tak daleko protože si pěkný jinak neumíš spívat jo a jěště něco se ubrečenej pič.
-
Mikella Jerabkova NAPSALA !!!
on nemel vypadnout nekdo zablokoval daliborovi hlasy ze mu nikdo nemohl poslat hlas a prej se mozna vrati :)
Michaela Pařízková NAPSALA!!!
protože v půlce hlasování mu nešli posílat hlasi Pavol měl vpadnout protože měl míň hlasů než Dalibor Pavol měl asi jenom 18% a Dalibor 21%nebo 25 % takže je to neférové :( ale jinak Dalibor byl dobrý :) -
Ahoj Daliku, škoda že jsi to NEVÝHRAL.*13*
ale je to dobře že ses tak daleko dosta *14*
JE MI TĚ LITO I TVE SEGRY *13* *9*
AHOJ MAM VÁS RÁDA *14* -
-
Ahoj Julčo,děkujeme moc,těchto zpráv si moc vážíme! :) určitě nás nevidíte naposled,takže si nědělejte hlavu!: :) Milujeme naše fanoušky! ♥
-
-
Jemi lito ze jsi vypadl podle me byla Ema lepsi ale Pavol nebo Stěpán to ne ale porad nechapu proc do sprav davaji: Dalibor Slepcik stropil velikou scenu.To neni pravda.
-
☺☺☺☺
-
-
-
Kto si
-
-
Načo to chceš vedieť???
-
-
-
-
je mi to luto že si vipadol ! ale svet sa nezruti a ty budeš určite pokračovať v hudbe či nie ? :*
-
-
Taky mě to mrzí,ale v superstar zůstali ti nejlepší,kteří mohli :) Rozhodli jste to :) Jasně že budu!
-
-
je mi to luto že si vipadol bol si fakt dobry ale šak to nevady hudbe budeš pokračovať :* či nie ?
-
Kde bydlis?
-
-
Co je ti do toho?!
-