-
Znam jednoho kluka ktery zacal jak ty porad otravoval uz od 3 tridy byl takovej namyslenec jeho mama si ho nevsimala a otec ho byl jediny clovek ktery ho Mel rad byl deda u nej vzdy nasel oporu deda mu rikal ze nema lehky zivot ale musi to vydrzet nikdo u nich nemel lehky zivot ten kluk sel pak po stope sveho otce a jak si nasel holku zacal ji mlatit ale to nebylo to nejhorsi on zacal I fetovat a skoncilo to s nim velmy spatne on umrel nebud namysleny s namyslenimi kluky to konci spatne
-
Mě je 20 let.
-
o mna sa rodicia staraju ale je to hnusne ked s vami neny oco aspon 2mesiace a s mamou je nuda.mna nebavi jej nakupovanie a hovadink* viem ze som aj ja trochu namysleny ale co uz neviem co si tim myslela ze sa to so mnou neskonci dobre.
-
Dobre večer prídem a ospravedlnim sa mu zatiel cawte
-
Prome babicka taky udela vsechno name co si jen vzpomenu ale je zajimave ze se jak ty nechovam pokud se budes slusne chovat tak uz ti nic psat nebudeme dalik nemuze za to ze si te rodice nevsimaji nech ho uz prosim byt kasli uz nato klidne se dalika ptej ale uz ne na takove pito*iny nemusis byt nas nepritel ale pokud budes porad psat takove vol*viny tak od nas necekej dobre zachazeni poslechni me prosim nechovej se jak hlu*ak ja takove kluky znam vetsinou to snima nekonci dobre dej na mou radu ja jsem tu zvas asi nejstarsi pokud tu nekdo z vas nema 18 roku
-
Ale ospravedlň sa mu zaslúži si to!
-
Idem na hokej Čawte
-
Dobre
-
Tak sa správaj slušne! :)
-
nie moc my to nevadi ale uz ich tu viackrat nedavaj
-
uz nie!!!!!!!
-
Holky, prosím, nepište si s ním. Bude tu oxidovat pořád. Baví ho to.
-
Vadi ty to???
-
Ešte budeš robiť Daliborovi zle?!
-
Prepáčte my za to!!!toto píšem ja.nechcel som tu nikomu nadavat.este sa tu vratim a ospravedlnim sa Slepcikovy
-
Aj tak neverím! Ale nech dá Dalikovi pokoj ! Nič mu neurobil!
-
Prečo ste tu dali moje fotky??
-
Ale to piše Canadský bulvár aj pre mna je to zaujimave ...Ale v Novom Čase to raz pisali ze to je utajeny syn Tomáša Tatara.Nejdem to riešiť sere naň.
-
Timi, jestli je to pravda, že si jeho syn, tak by asi neměl radost z toho, jakého má blbečka, který se neumí chovat. Děláš mu pěknou ostudu!!! Že se nestydíš!!!
-
Zaujímavé , že slovenský bulvár to nikde nepíše! A tam nebolo napísané , že je to jeho syn!