Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano Dali Ivca ma 100percentnú pravdu a vráť sa chýbaš Nám!!!!!!!
  • Daliku uz jsi tu prosim odepis mi uz si s nimi psat nebudeme kasleme uz na tych dvou grazl* a ty jich taky ignoruj vubec si jejich zpravy necti jsou to jen dva ubohy zoufalci ktery o tobe vubec nic nevedi mas spoustu fanousku a faninek kteri te maji moc radi a podporuji te ja bych udelala cokoliv jen aby ti dali pokoj ale kdyz si neprejes aby jsme Jim odepisovali tak ja si jich vsimat nebudu ale pochop me daliku ja te mam moc rada a trapi me to kdyz vydim Jak se oni k tobe chovaji nenavidim takove lidi co si o sobe mysli ze jsou ty nejvetsi borci na svete oni si na to hraji jen tady ale kdyby te potkali osobne tak zalezou pod prvni sukni kterou uvidi kolem prochazet ja jsem na teto strance jen kvuli tobe jinak bych tu nebyla me nikdo jiny nez ty nezajima a sorry holky jasne ze jste dobre kamaradky ale Toto je diskuze jen o dalikovi jak to vcera napsal ale Dali zkus nas taky pochopit nemuzeme jen tak je tu nechat at si tu delaji co chteji hlavne te prosim nenech se tema blbec*ama vystvat mame te moc radi I moje kamaradka stoji pri tobe a uz se na nas nehnevej za ten vcerejsek my uz si tu mezi sebou psat nebudem aspon ja ne
  • http://s1291.photobucket.com/user/chillin321/media/1%20album/1_zps97b2a6b5.png.html ževraj toto je Tomáša Tatara syn nwm presne ale takto my to ukázalo Dali odpal ho odtialto takymto zmeko* si nebudes spinit ruky....
  • buť ticho zasra**
  • s*re na Vás hahaha
  • Dalii si už tu?prosim ak si tu ozvy sa nevšímaj si tích dvoch magoro*
  • Mám sa super čo ty Veronika? :)
  • Jaaaaaaa???či Timi chvala bohu moje prizvisko nepoznate a nevyhrazaj te sa mu s rodicmi!!!!
  • zavri si klapackuu my sme boli len na treeningu.Ja už som tu a dúfam že za chvíľu pride Slepica.A dúfam že príde Timi ale on to maaa Ďaleko zo žiliny do bratislavy.........Ale drzat papule sa nechystame mame plan ako ho odtialto odpalit dohodli sme sa na treningu...hahahaha
  • Ahoj holky, na 2 straně něco Dalibor všem píše, tak to prosím respektujte. Neodepisujte těm dvěma a nepište si mezi sebou.Díky.
  • Ako sa máš Lenka?:)
  • No čo už držíte radšej svoje papule čoooooo???:D:D
  • Ale on s tejto stránky nepôjde;) Teda dúfam... A ak sa nespamätaš zle dopadneš na svete;)To je len rada keby som bola na tvojom mieste;)
  • 1. Ja som baba a po 2. Tebe keby to robil ty by sa išiel vyplakať maminke na plecko;)
  • Nám ide o jedno aby sme ho stejto stranky vyhnali!!!
  • nerozumiem
  • No tak nech začne nám to robiť nam to vadiť nebude my zato nemôžme že je taký zbabelý a ide si radšej pisať s chalanmi ako s vami hahahaha
  • Vy hnusný malý prašivý hajzlíc*.Čo si to vy tu dovoľujete....Ešte mate plienky medzi nohami a takto rozpravate keby som mala ako sa skontaktovať s vašími rodičmi tak im to dojedného vyrozprávam dajte mu už pokoj jasne...Nechajte ho dýchať a uvedom te sa!!!!!!!!! *16*
  • Ahojte baby:) A vy Bezerant* choďte do pič* Dajte Daliborovi pokoj nič vám nespravil iba sa prihlásil do súťaže superstar;) Keby vám mal toto isté robiť tak by sa vám to tiež nepáčilo!!!!
  • JO to jeee a to fakt si nehon*??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit