Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni tu uz ti pi*o
  • Nemáš zač. :))
  • Jo bezva, už chápu. Díky.
  • mas chut sa priznat? *7*
  • Čo teraz myslíš? Túto stránku má niekto na starosti ale nwm kto. Napr.tu máš diskusiu na tému Selena Gomez, Michael Jackson ,Peter Altof,Dano Štrauch . V pravom hornom rohu máš takú lupu a tam si zádáš meno nejakej osobnosti a ono ti ju vyhľadá. :))
  • A to si píše i někdo jiný?
  • Ja sa tam neviem dostať , a neviem kto založil túto stránku ale táto stránka nie je len o Dalíkovi , tu je ešte veľa osobností...:))
  • Holky, dostanete se některá k Dalikovi facebooku? Má tam hodně fanynek? A nevíte, kdo založil tuhle stránku?
  • bohužel nemám
  • Ja si taky nemyslim ze by se na nas vykaslal jen kvuli tomu blbovi a mas instagram petro
  • Neboj veď on ho bude ignorovať. Ale už prestal písať , keď Dalík napísal , že nech neobťažuje tak od vtedy už je ticho.
  • Já nemyslím, že dneska skončil dříve. Já chápu, že si chce psát taky s klukama. Ale myslím, že ho to přestane bavit, když tu bude prudit ten timo. Je miláček, když si s námi i přesto píše, ale nevím no..
  • Nie...:(
  • OK ja ho mam taky vsude holky mate instagram
  • Ivca aj môj miláčik ...:D mám ho všade :D
  • Jj muj taky a hlavne velky milacek
  • Ale on si chcel písať s kamarátmi. Ale aj tak by nestíhal oboje.
  • To je realita. >_< Ale určite sa na nás nevykašle ... on nie je taký , že by to urobil, on je môj veľký vzor ^_^ :3
  • Jj taky si myslim ze je to kvuli tomu blbovi timovi
  • Ahoj holky, já tu jsem taky. Ale asi tu už dlouho nebudu. Mám obavy, že to tady Dalika přestane bavit. Ten blbeček co ho pořád otravuje mu to asi znepříjemňuje. A pak 10 letá fanynka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit