-
Ďakujem ti Bože :D
-
on odisielll suuperrrr
-
ale ešte si nepovedal ano uz to aj tak vsetci tusime vieco Ivca ja to mojej triede nevyzvonim lebo ja nemam triedu ja sa ucim doma verte my ci nie a nevolam sa jozo ale Timi.Dalibor sorry že som ťa obťažoval.Viem ale si trochu iný si taký kludný upne ja ze sa priznas ale ty ma tiez dobre poznas a viem ze si to robil povedal si my to. dufam ze si nato nespomenies odkial ma poznas a ak aj ano tak nevrav to mojim rodicom plisssss.Čaw idem a nie ze tu budu odpovedat tie "pipky"ale nie tie baby Čawte všetci a fakt sorry všetkým.A nie že to niekomu poviete lebo dam ja cez hubu vam. robil to Dalibor a robi to kazdy chalan od 10rokov.len tak ale viem dalibor ze si super chalan dobry vsetko si my dal co som chcel ked som bol s tebou von tak zatial cawiny a dobru vsetkym
-
Dali vyhrali sme , vyštvali sme ho odtiaľto....:D síce nikto nevie , čo si teraz myslí ale nech :D buchnem šampus :DD
-
Nene on si vymysli ten Debi* ale hlavne ze je uz pric
-
V jeho hlavičke hej. :DD
-
A kde si ty????
-
JJ. Ale on nebol normálny ... -_-
-
Já se přiznal? :O :D
-
Jj. Usúdil ,že Dalík sa priznal. :D
-
Hurrá, už odešel. Nechápu, co si myslí, ale hlavně, že je pryč.
-
Jupii uz je pric to je vyborna novyna
-
Ten debo už odchádza ...
-
Sabča se má dobře :)
-
Tak vidíš, tak už neobtěžuj :D
-
Tohle nema cenu holky nezbavime se ho bude tu prudit dal a ty dali mu neodpovidej on by to vyzvonil cele tride a pak by se ti vysmivali neodpovidej mu nato prosim je to reta*d nevychovanej
-
A co Sabča?? Jak se má????
-
Všetci to chápeme okrem jozka. :D
-
prave si sa priznal vieš o tom? yes mam to tak ja idem doviiiiiiiiiiiii
-
Máš pravdu, co je komu do toho, aby si tu zveřejňoval, tak osobní věc.