Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V pohodě. Jsem tady :)
  • Byla to super zkušenost. Nikdy na to nezapomenu. Poznal jsem nové super lidi, naučil jsem se vystupovat před lidmi a mám menší trému, než když jsem šel poprvé do Superstar :)
  • Baby ignorujte ho aj ty Dalibor;)
    Je úbohý a trápny on s tím po čase prestane;)
  • dufam dalikk ze kôli traposovy neodides my nemôzme za jeho blbe spravanie vidno ze ma len12
  • Dalíčku jsi tu *14* *14* *14*
  • aha vidno ze ma nepoznate ja sa nikdy nevzdavam to si zapametajte
  • Dali jsi tu s nami jeste odepis a kasli na jozu nemusis mu odepisovat name takove trapne otazky vsak jemu to prestane bavit
  • ani ja dalikk nechcem aby si bol smutny lebo usmev ty pristane!!! :)
  • Jaké to bylo bejt v superstar všechno co mibudeš chtít říct a dík že jsi odepsal fakt dík *14*
  • vies dalibor naco my to je vsetci nasej skole vravia ze si gay tak sa ta pytam a to nieje osobna vec ale zda sa ze pre teba ano.odidem ale musi to povedat.nwm co ty na tom vadi dalibor
  • Dali , kašli na neho! Ani ja by som na to neodpovedala ! Je to každého osobná vec! Dali nikto si nemyslí , že si gay! Netráp sa nad deb*lom ! Nechcem aby si bol smutný! :*
  • Dalikk,on je trápny a úbohy.Ja tomu tiež nerozumiem načo mu to je!!!
  • Zdechni na zaduseni jozo a dali ja si o tobe nemyslim ze jsi gay a ty jozo us konecne zmyz
  • ale este to nepovedal tak ako mozem ist prec mna odtialto nevyzeniete dokym sa neprizna
  • Proboha proč bych měl být gay, jako jen kvůli tomu, že ti nechci odpovídat na osobní otázku?! Proč bych to tu měl psát?
  • Alebo pockat vlastne vdaka vam je dalibor gay.ale dalibor mozes to zmenit teda ak chces
  • A ty si úplný gay,uch*l, a trapko ! A vypadni! Bye!Bye!
  • Ja ti to poviem jozo: Už drž hubu a vypadni! Nikoho nezaujímaš!
  • aha takze je gay diky ze si si to priznal
  • Aj mne je to jedno! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit