-
ano aj ja si budem dalika zastavat nech ide do pic* prepacte baby za to nadavanie
-
Presne! Nech ide DPČ!
-
Ja se ho zastavam porad musime toho vola odsud dostat budeme ho tak dlouho nasirad az tuto stranku opusti
-
Aj to budú nejakí magori!
-
ty buzeran* daj Dalikovy pokoj jasne vazne nikto tu neni na teba zvedavy ty hnusny kokotk*.Pál s tejto stránky................................ *16* *16* *16* *16*
-
Jj. Ale nech ide DPČ a nech netrapoší!!!
-
Super ivca. A budem sa Dalíka zastávať !!! Nebude si tu takéto individuum obtierať o každého hubu!
-
Urcite bude nejake blbe pako nam ho odsud nevyzene
-
Jozo do rite:0 Prestaň už si trapny a tvoje uchilnosti tu nikoho nezaujímajú!!!! Si poriadny koko* a normálne sa čudujem tvojím rodičom že sa za teba nehambia!!!!!
-
Bude to dúfam ignorovať!!! Ja byť ním tak si to ani nevšímam!
-
Tak si tahni za nima uz te urcite cekaji s roztazenima nohama tak utikej at dlouho necekaji a nech ti ho taky vykourej a dej tu dalikovi pokoj ty buznicko pojebana
-
jo fajcim ak si na to prisla?a kazdemu 15krat denne mam v triede 9spoluziakov uz ma stoho boli huba
-
Vieš ale aby ho to nenahnevalo!!!
-
Nic se neda delat on tu bude oxydovat porad a ja se s nim neminim hadat jozo jsi fakt zasrany buzik odpovez mi na jednu otazku kouris ptaky svym kamaradum o prestavce odpovez nebo ti taky nedam pokoj a zacal sis ty ty magore
-
Nie si jediná! A veď Dalík si to nebude všímať!
-
Pýtaj sa to doma maminky a ocinka a tu netrapoš!
-
jezisi na co ty to je aj keby to robel tak je to predsa jeho osobna vec takze si uchylni traopny a ubohy ak sposobis to ze nam dalikk odide zabijem ta!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
pojdem s tejto stránky az vtedy ked sa on prizna ak nie budem tu strasit furt a vy my neprikazete ze mam ist prec ja si tu na dalibora pockam a ked sa prizna tak pojdem toto je moja jedna podmienka aspon raz ci to robel
-
hahaha no ved sak je steba riadny buzik jozo
-
Ja nejsem nechutna a nepisu tu takove debiloviny Jako ty nikdo te tu nechce tak zalez