Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano aj ja si budem dalika zastavat nech ide do pic* prepacte baby za to nadavanie
  • Presne! Nech ide DPČ!
  • Ja se ho zastavam porad musime toho vola odsud dostat budeme ho tak dlouho nasirad az tuto stranku opusti
  • Aj to budú nejakí magori!
  • ty buzeran* daj Dalikovy pokoj jasne vazne nikto tu neni na teba zvedavy ty hnusny kokotk*.Pál s tejto stránky................................ *16* *16* *16* *16*
  • Jj. Ale nech ide DPČ a nech netrapoší!!!
  • Super ivca. A budem sa Dalíka zastávať !!! Nebude si tu takéto individuum obtierať o každého hubu!
  • Urcite bude nejake blbe pako nam ho odsud nevyzene
  • Jozo do rite:0 Prestaň už si trapny a tvoje uchilnosti tu nikoho nezaujímajú!!!! Si poriadny koko* a normálne sa čudujem tvojím rodičom že sa za teba nehambia!!!!!
  • Bude to dúfam ignorovať!!! Ja byť ním tak si to ani nevšímam!
  • Tak si tahni za nima uz te urcite cekaji s roztazenima nohama tak utikej at dlouho necekaji a nech ti ho taky vykourej a dej tu dalikovi pokoj ty buznicko pojebana
  • jo fajcim ak si na to prisla?a kazdemu 15krat denne mam v triede 9spoluziakov uz ma stoho boli huba
  • Vieš ale aby ho to nenahnevalo!!!
  • Nic se neda delat on tu bude oxydovat porad a ja se s nim neminim hadat jozo jsi fakt zasrany buzik odpovez mi na jednu otazku kouris ptaky svym kamaradum o prestavce odpovez nebo ti taky nedam pokoj a zacal sis ty ty magore
  • Nie si jediná! A veď Dalík si to nebude všímať!
  • Pýtaj sa to doma maminky a ocinka a tu netrapoš!
  • jezisi na co ty to je aj keby to robel tak je to predsa jeho osobna vec takze si uchylni traopny a ubohy ak sposobis to ze nam dalikk odide zabijem ta!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • pojdem s tejto stránky az vtedy ked sa on prizna ak nie budem tu strasit furt a vy my neprikazete ze mam ist prec ja si tu na dalibora pockam a ked sa prizna tak pojdem toto je moja jedna podmienka aspon raz ci to robel
  • hahaha no ved sak je steba riadny buzik jozo
  • Ja nejsem nechutna a nepisu tu takove debiloviny Jako ty nikdo te tu nechce tak zalez

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit