Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej holky kdo z vas je tu porad semnou?
  • Aha ja ty vase taky ne
  • Ahoj Leni. :)
  • Ahoj mej se hezky a vecer si napisem
  • Hej to je super. Ja zase nerozumiem mesiace v roku. :D
  • Hej je. Tak super. Ani nerozumiem všetky vaše. Napríklad ja neviem česky mesiace v roku. :DD
  • Ahoj holky, já rozumím, protože mám tety ve Šturově a v Žiaru nad Hronom. Občas jsem tam jezdila za sestřekami.
  • Ahojte dievčatá,idem na doučko ANJ tak večer som tu tak zatial AHOJTE
  • Divam se na televizi no uplne vsechny slova ne ale mam spoluzaka ktery pochazi tam od vas ze slovenaka a tak nam obcas rika vas jazyk ale jako slovenstina je skoro stejna jako nase cestina takze ja vam rozumim
  • Ja už hej. :)
  • Ivca čo teraz robíš? :) Ja úlohu s matiky. :D Ozaj a chcem sa spýtať vy češi rozumiete všetko čo píšeme my slováci slovensky či nie všetko? :)
  • Uz mate otazky na dalika vecer?
  • Pani tys mela teda ale odvahu taky si obcas broukam ale ucitelce to asi nevadi jeste me nikdy za dvere neposlala
  • To je smutné. :( A v škole sa kamarátim len s mojou spolusediacou , lebo jediná je z triedy normálna. :)) Ostatný sú divný...:D
  • Juuu to ja taky ja jsem nemela jine kamarady mela jsem jen jeho to byl muj nejlepsi kamarad a vzdy jsme byli na stejne skole na zakladce I na stredni ale pak nas rozdelila vojna on chudacek musel jit na vojnu a dal uz nevim pak jsem se radsi probudila
  • Ono to poslalo 2x. -__-
  • Išla si to odspievať za dvere. A po 5min som prišla usmiata do triedy. :DDD
  • Že som bola jeho spolusediaca v škole , a na hodine sme sa smiali a robili selfíčka. :DD
  • Že som bola jeho spolusediaca v škole , a na hodine sme sa smiali a robili selfíčka. :DD
  • A prestala jsi zpivat nebo jsi SLA za dvere

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit