Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I ja jsem rada ze jsi tu Daliku moc se nam po tobe styskalo a co jsi dnes delal a moje kamoska the pozdravuje mic ti fandila Daniel mik zas ho?
  • V poriadku a čo robíš?;)
  • Ok , keď ti to je nepríjemné.:))
  • Nechci se o tom bavit :) promiňte, ale tohle tu rozebírat holky fakt nechci.
  • Zvláštne tu ostáva ticho. Ale neobviňujem tu nikoho. :)
  • Áno aj ja som sa to chcela spýtať.:)
  • Ahoj Dali,je super že si tu už sme sa ťa nevedeli dočkať a vravel si že o 7:00ale skôr a prišiel si o 8:00nevadí aj to sa stava.Mám otázku moc ťa obťažoval ten David Rajt a ako ťa obťažoval? *3*
  • Presne tak a neoxyduj tu nikoho nezajimas ty Pako ani ty tvoje dislajky ne
  • Súrne sa ťa niečo musím spýtať ok? :)
  • Jsem tu :) tak se mě klidně na něco ptejte, jestli chcete :)
  • Napíšem hezky česky: Hele čum ten je ale b*zna ! :DDD Rajte jdi hezky do baru čeká tě tam tyčka. :DDD
  • Ja jsem cetla ze se ten kluk vydaval za moniku bagarovou Jana bendika atd a ted se vecpal I k nasemu dalikovi a jeste jsem cetla ze dalikovi psal zpravy na fb Jak ho miluje atd a tak si pri dalik smazal fb
  • jaj magor
  • Trepe , že je jeho manažér,ochranka. Obťažoval už viac celebrít zo SS.
  • úplne mega traapny a co vlastne urobil Dalikovy? počula som niekde o tom ale nwm presne čo sa stalo *9*
  • JJ.Aj tak je trápny.:)
  • Mozna ze Jo anonym 123 mozna ze to dela ten rajt aby se dalimu pomstil jestli to dela on tak je dost trapnej gey jeden zasranej hnusnej
  • Hej. :)
  • To bude ten podvodník. Našla som to na Prásku. A vraj tvrdí že je : manažér,ochranka...Slepčíka tak bacha na neho...
  • ten David Rajt je gay?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit