Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to fakt Erik? my dve máme toho teda veľa spoločného
  • Pratelu ma celkem dost ale nema plno jako nas pravej dalik
  • Aj u nás v triede na Dalíka nadáva Erik. :O :D
  • Veru. :D
  • Mohol klamať. Koľko má priateľov a akú má titulku?
  • Musíme
  • Z lásky to všetky dievčatá vydržíme. *_* :3
  • *_* ešte vydržať do 7h :)
  • Zase nejaký magor.Ježiš čo majú onizase s Dalíkom.
  • Ja ho Ľúbim Veľmi
  • Ešte 2hodiny o môj bože
  • Vidim holky ze se tu nemuzete dalika dockat ja taky ne vcera mi poslal zadost na fb nejaky fake dalika a tak jsem mu davala otazky ale psal uplne neco jineho nez ten nas dalik tady a taky rikal ze si tu s nami pise
  • aj u nas nanho nadavaju ale to iba taký Erik ale on je vpohode chalan on to iba tak so srandy ale ja už sa nwm dočkať Dalika
  • Ahoj . Vodu. :D A tebe dobrú chuť. Už aby bolo 7h *__* :3
  • Už se mooooc tesim na Dalika :) skoda ze prijde , az okolo 7hodiny...holky co dneska máte na veceri??? My mame domaci pizzu♥ kez by tu byl Dalikkk
  • Hej strašne sa teším. :)
  • Ahoj holky, koukám, že si tady píšete spolu. Už se taky těším na Dalíka, ale jak psal, tak tu bude před 7 hod. Tak musíme vydržet.
  • Aj ja. U nás v triede na neho nadávajú aj chlapci aj dievčatá a ja sa ho zastávam. Tak nadávajú aj mne ale mne je to jedno. Ľúbim ho a budem sa ho zastávať! :) :*
  • Máš úplne pravdu on je TOP proste to sa nedá popísať slovami aký je.Chalani v jeho veku sú taký že hádže s nimi puberta ako nwm ako je to s Dalíkom ale aspoň čo ja vidím tak je úpny opak tých ostatných chalanoov a tí čo mu nadavajú to su zväčša chalani iba závidia ale pritom by si mali s neho brať príklad. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Už chceeeeeem aby prišiel. *9* *9* *9*
  • Aj ja ho mám veľmi rada je to moja tajná láska. No už ani nie tak tajná keď som to sem napísala. :D on je proste T.O.P chalan. Väčšina chlapcov v jeho veku nie sú tak strašne milí. On je zlatučký. :* :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit