-
Ahoj Dalibore, tady jsi psal, že hraješ fotbal. Hraješ za nějaký fotbalový klub? Jaké máš číslo na dresu? Děkuji za odpověď. Měj se moc hezky ahoj.
-
To aby si vedell Dalikk aj moja si tajná laska.A navždyy pudeš.Mám ťa moc rada od srdca.A síce si pekný ale aj tak najkrajšie je na tebe to tvoje správanie.Síce moc dobré ťa nepoznám ale to čo vydím v telke a na yotube tak asi si viem predstaviť aké maš spravanie.Ďakujem moc že si tu s nami píšeš a nadelej budeš písať no to dúfam že si tu budeš snami písať ešte dosť dlho tak zatial AHOJ. *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
-
Dobrou noc :)
-
Asi tě zklamu, ale nemám gmail :(
-
Jdu spát napíšu zítra dobrou noc dalíčku pá *14*
-
Děkuju moc, taky jsem rád, že si s váma mužů psát :) bez fejků, ale nechci to zakřiknout :(
-
Nejbližší bude teď 23. ledna v Praze v SaSaZu, TOP 8, ale už jsem to tu psal :)
-
Dali máš gmail já sem tě požádala o přátelství *4*
-
Ahoj Daliku, jestlipak víš, že jsi moje tajná láska. Nebudu ti lásku vyznávat, ale je to tak. Moc si vážíme toho, že si tady s námi píšeš, hned je to tu veselejší. Jinak Petra má pravdu.
-
Nemáš zač nevíš kdy budete mít konzert
-
Jaký maš počítač značka?alebo notebook.
-
Ahoj Denčo, mám se dobře. Děkuji za optání :)
-
Nejoblíbenější číslo asi úplně nemám, ale kdybych měl říct, tak nejspíš bych řekl 10.
Za znamení jsem ryby. :) -
Tak to si nemyslím, ale děkuju moc :)
-
Ahoj Dali jak se máš *14*
-
Jake zvire mas nejradsi
-
Aha tak nevadi ja budu rada az te jednou uvidim v tom brne
-
Jestli na té fotce je tvůj brácha, tak musím napsat, že jste všichni sourozenci opravdu krásní lidé. Měli byste se všichni věnovat mimo jiné i modelingu.
-
Dali,aké číslo maš najradšej???A v akom si znamení???Ďakujem za odpoveď..... *14* *14* *14*
-
Dali pozeráš aj slovenských YouTuberov? Ak áno akých ? :)