-
Baby už teraz viem že nám už neodpovie lebo to neni pravý " Dalikk":(
-
Ty si cela blbost ak chces aby ta tu niekto furt oblboval tak
-
jak může měřit 163???? já měřím tak 167 to je pěkná blbost *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Dobrý nápad. No čo Dalibor, prijímaš výzvu ?
-
Baby naozaj jaa mu asi verim fakt aj ked rada by som si to overila aaby ma tu niekto uz uplne nezblbol tak ja mam napad Dalibor ak si to naozaj ty tak pocuvaj dam ty bojovu natoc na yotube video ako nas Lenku,Verču,a Leu pozdravujes proosim ak si to ty tak to pre nas urob keby si bol taky dobry proosiiim natoc to video este dnes budeme s babami cakat papa a nezabudni DAKUJEME
-
jeho prave f* je Dalik Slepčik.
-
Alebo sa normálne opitajme tohto dalibora:)
-
Katka, to je presne to o čom hovorím... nemusíš Daliborovi lízať päty.
-
To nwm
-
Pravý FB má tam fotku s Melindou hovoril to v superstar....alebo potom tam má taku čiernobielu fotku...:)
-
Ja sem se ted milila. Ze sem napsala že lea ma pravdu ježiš ja sem tak hlupa. Daliku chci se ti ospravdlnit že sem tak napsala promin. Vim že se ted zlopiš ale ja sem tak hlupa promin. Ras sem psala že se te zastanu. A promin.
-
Hmmm.... a nemá nejakú inú sic. sieť ?
-
Ale ked moja sestra ma fb a ja som to skusala on ma plno jeho sa neda poziadat o priatelstvo
-
Dalibor proosiim nenariakaj ako vraviila Lea ze ak si pravy tak sa nemas coho bat aj ked je to cudne aj mne by s toho hrabalo keby tu niekto riesil nieco na moje meno a vy sa tu dohadujete uprimne je my toho ak je to on pravy je my ho uprimne luto
-
No, ale aké je jeho pravé FB? Vedeli by ste to niektorá zistiť ?
-
Ak by sa dalo tak ten kto má FB sa opitá pravého Dalibora nejakú otázku...
A ak by vám neodpovedal tak povedzte že to je súrne:) -
Katka, máš FB ? Mohli by sme si to overiť. Ak nie, tak založíme nejaký provizórny.
-
Tak co ideme to riesit
-
No ka fakt neviem:(
-
Lea ma pravdu holki. Ja uš fakt nevim co stim delat.