Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daliku podle mě si bil v superstar nejlepší too video kde si vipadl na youtube tě všichni nesnaší podle toho co sem se na tich komentaří dočetla bit tebou nevšimam si je nikoho podle mě si svuj vikon předvedl y tvoje sestra sabina y bez vihry jste hvězdy tysi se podle mě *7* *14* ukazal ukazal si co v tobě je snažil ses že všech sil a dostal ses až finalové 4 čtyřky a to co ti tam ty lidi psalí na to video nebilo uplně hezke nesnašitě a psali tam že si plakal jako mala divenka ale ne ty si ukazal co v tobě je si frajer si muj nej.. zpevak a tvoje segra je moje nej.. zpevačka ste oba dobří í bez vihry jinak páááá *7* *7* *14* *14* *3* *3*
  • Pardon chyba
  • Dalubor byl nejlepší v super star
  • Je cikán nebo je to normální běloch? Prosím odepište mi někdo.
  • Potom co si vipadol zo superstar tak to sa nedalo. Pozerat. :( Ty si bol ako ceresnicka na torte ci na zaciatku alebo na konci. :) .stale si aj budes naj..a tych co ti nepraju si nevsimaj len ti ZAVIDIA.lebo si toho dokazal as moc . a 15 rocny ..
  • Dalibora podlě mě si nejkrásnější,nejsympatičtější a nejtalentovanější soutěžící od první SuperStar až po tuhle.Je mi strašně moc líto že si vypadl vůbec nechápu jak se to mohlo stát když jsi měl tolik fanynek a pořád máš.I když si tenhle asi komentář nečteš pro mě si byl výhercem SuperStar už od začátku.:-)
  • dejte tam někdo místo narození Ústí nad Labem
  • Je mi tě líto važně moc nečekala sem to ani nahodou a ty komenty co ti všicní psalý na to video jak si vipadl sem nečekala ale oni tě nesnaší být tebou tak si toho vubec nevšimam tisi ukazal co v tobě je a promě si fajn a muj neoblibenějši zpevak a tvoje sestra je moje nej. zpevačka spousta lidi řikaji ze si brečel jako mala devenka ale co ja bých brečela taky .. nemas se zaco stydet zpev je muj život a kdibich vipadla taky bich se rozbrečela zato kam sem se dostala a zatu snahu tises ukazal bil si vibornej y kdyz to ostatni ne vidi a proč ti tak nadavaji taky nechapu ze jim neni trapne !!! tises ukazal dal si do toho všechno co si mohl promě jsi hrdina a tva segra taky y kdiz propadla ukazala co vni je a to se mi liby *7* *14* hodně jinak se oba mejte Ahoj ne trap se tim co si misli ostat ni tises predved a co oni oni nic at si trhnou jinak čau pá! *7* *4* *14* *3* *7* *7* *7* *7*
  • Podla mna Ema spieva celkom dobre ale nechcem aby to vyhrala.Ked to vyhra tak mi to vadit nebude lebo jej fandi moja najlepsia kamoska a ja budem stastna ked bude mat z toho radost.
  • Ahoj,moc jsme Ti fandily,škoda.Drž se a dál zpívej,máš na to je všechny strčit do kapsy i Tvoje ségra.Tak se mějte
  • Seš viborní spěvak a taki tanečník i kdiš si vipadl tak si dokazal co vtoběje a to semi nato bě líby nezapominej nato co si dokazal ti prostě hudbou žiješ maš to vkrvi tvou potporou byla tva rodina a zato bysi měl byt vděční zapamatovala jsem si tě takoveho jaki si byl na jevišti.
  • Ahoj Anno, moc si vážím tvou podporu, a i když sem vypadl, sem moc vděčný všem za podporu.
  • Já si myslím, že si Ema zaslouží vyhrát, zpívá velice hezky. Nevadí, že jsem nepostoupil, v zpívání totiž chci dál pokračovat i díky vám, fanouškům. A vy dál sledujte superstar a fanděte !!!
  • Velice děkuju, vážím si toho, bez váš fanoušků bych to nikdy nedotáhl tak daleko. DĚKUJU VÁM !
  • Ano, je to pravda, sem cikán, ale nesnáším lidi co mně za to odsudzujou, sem normální člověk jako vy, a u člověka vůbec není důležitá rasa, ale to co dokázal.
  • Bez tebe je to nuda
    pro me jsi a budes vyherce superstar skoda ze jsi vypadl :(
  • Je pravda. že je Dalík cikán?
  • https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12312221_770219743105214_2061104596_n.jpg?oh=cb2afe96f88cf21dca249fdbbb3d1524&oe=566619F6
    neměl vypadnout! *16* *10*
  • Jak mi můžeš dokázat, že nejsi fejk? ))
  • Ahojte..líbilo se mi jak zpíval♥....je pěkný♥...komu se taky líbí prosím plusík★

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit