-
Promin, už jsem tu :p mám se blbě :D ty? :)
-
Je tu ještě někdo?
-
Co děláte???
-
Já dobře, a ty?
-
Ahoj já jsem tu taky ja k jste se dnes měli
-
Ahoj, jak se máš?
-
Ahoj, jsem tu já
-
Je tu někdo??
-
Já doufám že se ozveš, nám všem Mooooooc námchybíš, prosím vrať se!!!!!! ❤
A k zítřejším narozeninám ti přeji hodně štěstí, zdraví, mnoho úspěchů, dobré známky a hodně fanoušků!!!❤❤❤❤❤ -
Ahoj je tu někdo?
Dali, doufám že se vrátíš!!!!
Z ničeho nic si přestal psát, proč?:(;(
Nic jsi neřekl a zmizel jsi z téhle stránky....... -
Jak to myslis?
-
Plz..zmnente to on je rom
-
Čau Dalibore, už jsem ti tady jednou psal, nevím jestli si vzpomeneš. Teď jsem se díval, jak pokračuješ s holkama a ty nic. Skončil si dost nečekaně. Já jsem hajzl, ale tohle bych jim neudělal. Celý večery tu na tebe čekaj a ty na ně kašleš. Nechci ti do toho kecat, ale ty holky si to nezasloužej. Měl by si s tím něco udělat. Čaues.
-
Ahoj Dali, budu doufat, že si to přečteš. K zítřejším narozeninám ti přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka. Ať se ti splní všechna přání, která máš. Určitě sis včera narozeniny užil. Tak se měj moc hezky a ještě je pořádně oslav s kamarádama. I když si tady s námi nepíšeš, stejně ti budu pořád fandit.
-
Ahoj Daliku *15*
-
Hmm to je taky možný :( :( :(
-
Tak ta TEREZ psala ze se dalika ptala :( ❤
-
To sice jo ale ,Dalik má zítra narozeniny a podle me si je chce užít a bude oslavotat a tak i kdyz mel oslavu vcera ale podle me tu zitra nebude chce si narozeniny uzit v tomto ho chapu .:) ❤
-
Musíme doufat že se ozve!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* *12* *10* *5* *7* *8* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Ahoj, mám obavy, že už se neozve.