-
Tak ať sní chodí. Je to pěkný kluk, Nela taky není ošklivá, tak ať si užije. V jeho věku mívají kluci vztahy. Já mu to přeji.
-
Mám stejný názor jako ty. Jenom mě udivuje jak Dalika všechny odsuzujete, jenom proto, že se neozývá. Třeba má k tomu důvod. A že sem nějaká holka něco napíše a vy hned reagujete. To si zase Dalík nezaslouží.
-
Ahoj, tak co, byla jsi v ústí? Jak si dopadla? Celý den jsem na tebe myslela.
-
Jo a podle všeho asi chodí s Nelou Kailovou ;)))
-
Ahojteee už som tu :)))
-
Jo, pokud je to pravda, tak to nebylo vlídné gesto.. I tak ale Daliborova fanynka jsem a zůstanu, budu ho nadále ve všem podporovat. :) Je to prostě skvělej zpěvák a ve skutečnosti je na fanynky moc hodnej a za tímto názorem si budu stát.. i kdybych měla stát sama!! ❤
-
Tak Dalíku tohle jsem přesně říkala , vys*reš se na fanynky a pak ony na tebe ... :)
-
aj tebe ? :(
-
Aj mňa omrzel :(
-
Hele ! Nějak přichádzíš o ty fanynky 0_o
-
Dalíku seš TOP kluk světa ale vykašlal ses na nás a už si mně omrzel jako ostatní holky ... ;(
-
Dali , už nie som ani ja tvoja fanynka :( tiež si ma omrzel ako sme my sme omrzely teba :( no čo život je taký :)
-
Nevadí já se mu tu nejdu doprosovat !!! Když ho už nezajímají jeho fanynky tak co! O 5 fanynek ( u nás ve škole ) už přišel a za chvíli přijde o všechny ... Takže Dalíku pokračuj a za chvíli nebude o5 o tobě nikdo slyšet ... :) Milovala jsem tě ale ty na nás s prominutím s*reš cca. 2 týdny tak není o čem už tě nezajímáme ... :(
-
Dali proooooooooosííím vrať se, my tě potřebujeme!!!!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤
-
A co když si to ta holka vymyslela?!!!:(
Jak nám to asi dokáže že s ním chodí do školy!!! :( -
Aha ! Takže my sme mu boli dobré len posielanie hlasov počas SuperStar?! A teraz kašle na všetky fanynky?! Dneska idem do Ústí hľadať ho do nejakej školy ale neviem akej :D Budem v Ústí kým ho nenájdem . :D A prečo to sem nenapísal , že už ho to nebaví?! Teraz sa už cíti , že fanynky nepotrebuje?! :(
-
Dobrou
-
Dobrou.
-
Ode mě ho taky pozdravuj...
-
A proč?