Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po tréninku šel třeba ještě s klukama ven. Jen ať si užije po tom náročném víkendu.
  • Já doufám že přijde dneska....Ale uvidíme ...
  • Dneska by mel mit trenink no !:) to nevadi tak počkáme třeba tu bude zítra :)
  • To jo........
  • Třeba měl trénink a nestíhá. Snad tu bude. Musíme doufat.
  • Ahoj.... Dali..... ♡♡ten včerejší koncert byl úžasný.... díky moc za Fotku... podpis.... a PUSU....Jseš boží až tady budeš mám na tebe menší dotaz....☆☆
  • Dalík už tu v tuhle dobu bývá!!!!
  • Jojo, mně už se po Dalíkovi hrooooozně stýská!!!
  • Čauky Dalí, ozveš se pak prosím až tu budeš?? :)
  • Dali, kdepak tě máme? Už se nemůžeme dočkat. Dlouho jsi tu nebyl a chyběl si nám.
  • Je tu někdo?
  • Ahoj Dalí, můžu se zeptat na trochu trapnou otázku? Umíš snowboardit :D :D ? A co koncerty?
  • Ahoj Dali,ten koncert jsem si moc užila díky za to.. Asi si mě nepamatuješ ale zkusím to. Byli jsme čtyři a přišli jsme k tomu auto a moc jsme tam prosili :) Potom teda přišlo dost lidí ale mě jsi obejmul a vyzvednul nejlepší pocit..Díky za něj ❤
  • Ahoj Dali už jsi tu? A co ty koncerty, jak sis je užil?
    Jak se máš a co děláš? :)
  • Já taky (ta pusa byla nejlepší ):D ❤️
  • Ahoj.... Dali..... ♡♡ten včerejší koncert byl úžasný.... díky moc za Fotku... podpis.... a PUSU
  • Jo byla mam fotku s Dalikem jak mu davam pusu a podpis kde je pro nejkrásnější Terezku
  • Ste si jistý ze je to opravdu dali? Mate důkaz?
  • Kdo? Dalík?
  • Cože??? ty sem pořád chodíš!
    Od té doby co jsi sem napsal že sem nebudeš chodit, tuhle stránku absolutně ignoruju, ale ty jsi tu!

WoooooooW!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit