-
Ahoj Dali pozdravuj Sabču, a přejují hodně štěstí a zdraví k narozeninám.. :)
-
To nevadí, že si tu nebyla :)
Jinak Sabča se dívá s Adriánkem na TV :) -
Ahoj mám se docela dobře :)
-
Ahoj Dali,ja som sa mala super som rada že si sa mal dobre:)Prepáč že som tu včera nebola keď si povedal že schválne kdo tu na mňa počkal:)A čo robí Adriánek a Sabča?:)
-
Díky.
-
Ahoojky.. :) Jo v pohodě. Mám se celkem fájn. :)
-
Ahoj Lucko, ano, má :) vyřídím ji to :)
-
Čau Dalíku jak se máš *14* *14* ?
-
Ahoj holky, tak jsem tady (já vím, že zase pozdě), mám se dobře a teď jsem právě dojedl, jinak musím se ještě nachystat do školy :(
Co vy, jak jste se měly? :) -
Ahoj Dali, Sabča má dneska narozeniny? Tak přeji vše nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka. Ať se ji splní vše, co si přeje.
-
Ahoj mohu se přidat?
-
Ahoj Dalí jak se máš? :*
-
Ahoj Dalí jak se máš
-
Ahoj Dalíku jsi už tady?:)❤
Jak se máš, co děláš a co jak ve škole? -
Libi se mi tvoje fotky nechtel bys semnou chodit moc si to přeju bych byla dobra přitelkyne ani bych tě nepodvaděla jenom bych chtela jenom tebe Dalibore a nejsme jak ty ostadní děvčata, a jednou sem mněla o tobe sny a každy den posloucham tvuj hudbu a si fakt Frajer,A Jestli mně odmineš tak mi zlomiš moje srdce a jestli ne neodmitneš tak pojedu za tebou do Ústi Nad laber a pekně si to spolu užijeme Dalibore . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Čaukyy, je tu už někdo? :)
Dalíku, ty se ozveš, až tu budeš? :) -
Ahojky jakpak se máš? *4*
-
Já se sice rozloučila, ale teď jsem tady.
-
Já tu na tebe počkala...
Tak dobrou noc hezky se vyspi a ať se ti něco krásného zdá. A ať se daří zítra ve škole, zítra ahoj! :)
Dobrou noc Dalíčku :)❤❤❤ -
Jo Dalíku, já počkalaa ! :3 taky jdu, tak ať se Ti zdají ty nejsladší sny! ❤ Zítra se měj krásně a těším se na večer, až tu zase budeš..:)) Jsem ráda, že Tě tu máme! Měj se páá :3 ❤ :)