-
Ahoj Daliku, doufám, že ses dobře vyspal, aby jsi na fotbale podával dobré výkony. Budu držet palce ať vyhrajete.
-
-
To uvidím při zápase :) jinak děkuji :)
-
-
O Daliku už se s tebe příštím moje lasko milacku
-
Ahoj Dalibore, někde jsem četla, že budete mít všichni finalisti Superstar v Praze koncert. Je to pravda? To by bylo bezva. Jinak Tobě a celé tvé rodině přeji klidné a pohodové Vánoce, hodně dárků (hlavně takové, které si přeješ). Sabině i Tobě přeji mnoho úspěchů. Ahojky.
-
-
Ahoj Dano, ano je to pravda. Budeme mít koncert, naše TOP 8 v SaSaZu v Praze 23.1.2016. :)
Jinak děkuji moc, taky přeji hezké Vánoce :) -
-
Dalibor, prijímaš našu ponuku s tým videom ?
-
-
-
-
Ahojky Dali :D jak se máš ? Já dobře snad ty taky ;) a co děláš? Já právé hraju na klavír , připravuju se na soutěž :) a co Sabča co dělá???????? Pozdravuj ji od nás všech :3 jake tyoy holek se ti líběj?? Jako třeba : rovnovlásky atd....doufám že odpovíš :) p.s. já mám černé kudrnate vlasy (chybi mi tak 20cm abych je mela pod zadek) a potom takove zelene oci docela velke :)tak pa :* :* ♥♥
-
-
Ahoj Marťo, mám se dobře :)
Sabča teď není doma, takže nevím, co dělá. :)
Typy holek? Líbí se mi blondýny i brunety :) ale černovlásky jsou také pěkné. Mně na barvě vlasů moc nezáleží :) spíš jak se ta holka chová. Ale raději mám dlouhovlasé :)
-
-
Dali, co děláš přes den, když jsou všichni kámoši ve škole?
-
mužu se zeptat dal bis mi žadost na přatelstvi mneuju se tam victorie žigova žigova prosim *9* *8* *7* *4* *3* *15*
-
-
Nejde to, mám plno přátel.
-
-
ahoj daliii mam te rada
-
-
Ahoj Viky, to je milé :)
-
-
Honíš? :3
-
-
Už se mě prosím na to neptejte!
Děkuji za pochopení :)
-
-
Videla jsem video ve kterem jste se se Sabcou pomlouvali ty jsi o ni rekl ze kdyz jdete ven tak ona jeste stoji hodinu pred zrcadlem a upravuje se a vy uz vsichni stojite pred domem a ona o tobe zase rekla ze jsi strasny provokater a ze je provokujes to video bylo strasne vtipne