Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayn je p***s k***t c***k z**t a pokracoval bych do nekonecna
  • Ahoj, je tu někdo? :o :)
  • nešílejte za nim stejně až vam bude 30 tak pudete říkat fuj dalibor je hnusnej jenom chlapy vam zajmaj *10* *10* *10*
    • Proč píšeš tak hnusně. Mě je 29let a Dalibor se mi líbí a moc mu fandím. Jestli se tobě nelíbí, tak ho nech být. Každému se líbí někdo jiný, tak to je a bude. Tak si nech ty blbý komentáře. Nikdo ti ho nevnucuje.
  • Dobrou všichni :*
  • Ahoj, je tu někdo? :)
    • Ahoj, já jsem tu.
      • supr a jak se máš :)
        • Dobrý ty? Máš instagram??
          • Fajn.. ano mám :)
            • A jak jse jmenuješ? chtěla by jsem si tě připadat
  • Dali ak si tu este tak sa prosim ozvi abysom vedela ci tu mam este byt alebo ist spat
    • Ještě jsem tady, ale ne na dlouho. Jsem unavený :)
      • Aj ja ani si nevies predstavit ako odpovies my prosim este ne tie otazky?Ďakujem a Dobru nocku Dalikk
        • Na co konkrétně ti mám odpovědět? :)
  • Ahoj Dali chci se te na neco zeptat ja a kamaradka se stebou chceme sejit osobne jenomze to do usti mame daleko nemohl bys dojed do brna prosim ja s kamoskou si s tebou chceme pokecat prosim odepis Jo a my nejsme z brna ale pokud budes s tim souhlasit tak tam pojedeme ja s kamoskou budeme moc radi kdyz te pozname osobne kdyz budes mit koncert tak tam bude million lidi a je mozny ze se k tobe ani nedostanem ale je to na tobe odepis prosim
    • Promiň Ivčo, ale to je moc daleko :(
      Se mnou se můžete sejít buď jen v Ústí nad Labem a nebo na mojím koncertě :)
      Jiná možnost bohužel není.
      • Tak nevadi aspon ze te uvidime na koncerte diky za odpoved
  • proč timi?? *8*
    • neviem ale dal by som ty ho ale mam mobil cez jeden paušál s rodičmi.a oni vsetko vedia s kym si pisem volam atď.tak este raz preeeepacc
  • Ahoj Dali, dneska jsem byla v Kaufu a přede mnou stály dvě holky, které se bavily o tobě. Tak jsem byla zvědavá a tajně je poslouchala. Bylo to milý, jak o tobě mluvily. Tak jsem spokojeně odešla, nevím, jak bych reagovala, kdyby mluvily špatně. Asi bych to nerozdýchala. Měj se čau.
    • Sklamala si ma!!!
      • Já nejsem ta tvoje Denčča!!!!!!!
        • Dobre ako myslis potom nech sa ide podakovat tebe
  • Samozrejme i tvou rodinu ale to vis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit