-
*5* *5* *5* *5* juj
-
nechte ho bejt furt jenom dalik sak ho nechcte na pokoji sak to je normalni clovek jako sme my *10* *10* *10*
-
Prostě mě to zajímá, tak se chci zeptat. Miluju ho, ale stejně vím, že mi na to neodepíše.
-
To bude zítra zase dlouhý den, až do večera, než si budeme psát. Budeš tu? Teď už se taky rozloučím. Měj se zítra krásně a mysli na nás. Dobrou noc a krásné sny.
-
-
Joo, já myslím, že si s váma zase napíšu :)
Měj se hezky, dobrou noc :)
-
-
Jak se má Sabča?? :)
-
-
Já myslím, že se má super, Adriánek už spí, tak má klid, potřebuje si na chvíli odpočinout :)
-
-
Ahoj Dali, jsi dobrý, že jsi dodržel slovo a píšeš si s námi. Nenaštvala jsem tě včera? Jestli ano, tak se omlouvám. Také je možné, že jsi to nečetl.
-
-
Ahoj Dano, teď nevím, co máš přesně na mysli :)
-
-
Psala jsem. že bych ti napsala něco o sobě, ale to už je jedno.
-
-
Četl jsem si to, ale už jsem musel jít, ale vůbec se nezlobím, nemám jediný důvod k tomu se zlobit :) jak chceš, klidně něco o sobě napiš :)
-
-
Tak večer to napíšu. Snad si to pak přečteš.
-
-
-
-
-
ahoj jak je a kolik ty je ?? *3*
-
ahoj pudu mít koncert v plzni 5.11 přidte a mužeme si to rozdat holky *14* *14* *14* *14*
-
-
ubohý fakt a ten kdo je ták ubohý že tomů věří je ještě blbější než ty sám há.há.há. děsně vtípný děláš se sebe ještě věčího blbce to mužu udělát i já po jeho jmenem. ale proč nejsem blba jáko věčína . pochibují že tu někdy psal ,,,
nikdy nevite co když si dám jeho jmno a napíšu to vzorně a dobřě víte kolik lídí umí psat ? jsem dalík slepčík no to určíte necháte se oklapat snadno *7* -
-
Tady Dalik dříve opravdu byl a psal si tady s námi hodně dlouho. Byl to on protože jsme se o tom bavili na koncertě, že má plno fejků a tak. Takže zase tak blbý všichni nejsme. Ale máš pravdu v tom, že za něho může psát kdokoli.
-
-
Jo Mohl tu být ale když nemá někdo důkáz . a nevi o tom ským si píše ubohý
hele splest se muže káždy tákže... je to fuk
-
-
-
Jsi trapný, Dalik by tohle nikdy nenapsal. Co z toho máš, fakt ubohý
-
-
Prosím odepiš klidně zítra ;-)
-