-
Jaký maš snapchat??
-
Kto tu dava tie dislajky?
-
Ahoj!!! ❤
-
Ahoj ja jsem zenka mam te moc rada moc ti fandim a jsem tvoje nejlepší fanynka a moc te miluju a verim ti ze ti to vyhrajes
MOC TI FANDIM A MOC TE MILIJU
*14* *14* *14* *14* *12* -
Jééj, ty už jdeš Dalíku? :( :) Tak se měj krásně ! :3 a dobrou noc, sladké sny a zítra třeba pa :3
-
Pochlubíš se známkami? (Snad jsi to tu ještě nepsal)
-
-
Nedostal jsem vysvědčení, měl jsem málo známek, neměli mě učitelé z čeho klasifikovat, jelikož nechodím do školy dlouho :)
-
-
Nojo...
-
-
-
Co? Klidne to může být hoc kto...
-
Skoda mohly bychom zajit na kafe pokud bys chtel
-
K****i jedni zasrani nechte už Zayna byt co si vubec o sobě myslite vy jste ty č****i ještě jednou tu něco napište a budete mit velky problem
-
-
Vsak mas Dalika ne Zayna tak co nam tu nadavas
-
-
Pokud máš v pořadku zrak tak viďíš že mam napsanou přezdívku Ivonadirectionerka a to znamena že jsem jejich faninka a Zayn k nim patřil tak proto se ho budu zastavat a už ho nech nebo si tě najdu a rozbiju ti držku sr*či
-
-
Aha no ja zapomel pani negrova hahaha
-
-
-
-
Hele Lenko!!! Neumíš gramatiku?? Chápu že jsi slovenka , ale nemusíš psát : rozežraní , ale píše se rozežraný!!! Tak tiško jo? A kolik ti vůbec je? Vám je tak 12-13 a jste posedlé jeho krásou !!! To vás za pár roků přejde!!!
-
-
A čo si myslš že Slováci majú nasrané v gebuli a môj vek som tu už písala nemám naáladu sa opakovať.A áno je pekný a to je len môj názor ty si maj aký chceš a Češi sú není o moc lepší ako Slováci tak nwm čo si myslela výrazom že chápeš že som Slovenka a zato že sa pomýlim v jednom posratom slove za to určite nemôže to že som Slovenka.Máj sa
-