-
Ahoj Dalíku, dneska jsem myslela jen na tebe!. A jak se máš?? Co Adriánek?
-
-
Ahoj Niki :) ale jo, jde to. A jinak Adrianek se má skvěle :)
-
-
Ahoj Dali, nevím jestli budeš mít čas dneska odpovídat. Máš toho hodně. Přeji ti, aby se ti dneska i zítra opravdu vše povedlo. Aby si byl se sebou spokojený a aby sis to užil. Měj se krásně a buď na sebe opatrný. Držím ti palce ahojky.
-
Dali jednou jsem o tobě řekla kamarádce, a ona tě začala pomlouvat.Ale já jsem se tě začala zastávat!! :)
-
-
Ne každej mě má rád, já to chápu :)
-
-
Ale ona tě při SS fandila,a teď o tobě nemůže ani slyšet!!
-
-
Noo to aj ja mam take kammaradky ktore
,e toto robia ze ta mali radi a tera uz nie a je ich docela dost -
-
Přesně tak!!! :)Já nechápu proč už tě nemají rádi!!!!! :(Ale já tě mám ráda pořád!! :)
-
-
-
-
-
Obdivovala jsem ho. Ale je to další namyšlenej frajírek, který si o sobě až moc myslí. Moc se předvádí. Ale holky po něm pořád jedou. Je to jen "podělanej" cikán, který nic nedokázal. A myslí si, že má na Jacksona. Vždyť na toho nemá nikdo, byl legenda. Je to jen můj názor ale podle mě je Slepčík jen namyšlený hezounek, který motá všem holkám hlavu. A kdyby nebylo holek, které mu posílaly hlasy jen podle vzhledu, tak by dneska nebyl tam kde je, protože nezpívá zase tak hezky. Má pěkný hlas ale jsou i lepší zpěváci.
P: Je to jen ,ůj názor, někomu se líbí, někomu ne ale řekla jsem pouze svůj názor, tak mi to prosím neberte za zlé. -
-
Tak co tu na teto strance delas kdyz ho nemas rada vodpal odsud
-
-
hHolky mam vas moc rad děkuju že mi osilate olik hlasu ale neznam žadnou Saru vavekovou ani Naalu Sivakovou *3* *3* *3* *4* *4* *14* *14*
-
Dali nemáš nejakú super pesničku nemám si čo pustiť...:)
-
-
Já nevím, co posloucháš za písničky :)
-
-
To je jedno počúvam všetko..:)
-
-
-
Už išla Sabča s Adriánkom von??:):)
-
Idem spat caw Timi caw slepica cawte vtierky davajte si bacha aby ste sa tomu Daluborovi nevopchali do riti
-
Timi jsi tu
-
timi odepiš na gmaild plíís
-
-
ale mne tam nechce zobrazovat spravy ti mas na profilovke psa?
-