-
Si blby????
-
Dalik ti odpovedet na takovou blbou otazku nechce tak uz tahni spratku malej
-
Co budeš dělat o víkendu??
-
-
Ještě nemám plán na víkend :(
-
-
Dalíku a kdybys měl třeba do budoucna více času, šel bys třeba s nějakýma fanynkama i ven? :D :) :)
-
-
Nevím, možná, že i jo, ale není čas :(
-
-
Mě se vůbec nechce vstávat....
A tobě?? :) -
-
Nee, vůbec :((
-
-
*Stejný a bych překlik
-
Holky přestaňte se pořád dohadovat. Jestli jste si všimly, tak už si tady píšete jen vy dvě a to dost trapně.
-
-
no ja viem že si tu pišeme len my dve a že je to trápne ale nwm kto začal *4* :D
-
-
no ale ked si sa nechcel priiznat tak ako kazdy si tu ma co mysliet asi ze si gay.Dievcata hovoria ze mam drzat pi** ale nooooo teraz si urcite urobili o tebe zmienku jezis ved to je normalne tak Dalibor ano alebo nie?
-
-
Dej mu uz pokoj Ty zdechlino dalik ti odpovedet nechce nebo sand nerozumis jeho reci
-
-
Ja ti to poviem jozo: Už drž hubu a vypadni! Nikoho nezaujímaš!
-
-
ale este to nepovedal tak ako mozem ist prec mna odtialto nevyzeniete dokym sa neprizna
-
Proboha proč bych měl být gay, jako jen kvůli tomu, že ti nechci odpovídat na osobní otázku?! Proč bych to tu měl psát?
-
-
vies dalibor naco my to je vsetci nasej skole vravia ze si gay tak sa ta pytam a to nieje osobna vec ale zda sa ze pre teba ano.odidem ale musi to povedat.nwm co ty na tom vadi dalibor
-
Dali , kašli na neho! Ani ja by som na to neodpovedala ! Je to každého osobná vec! Dali nikto si nemyslí , že si gay! Netráp sa nad deb*lom ! Nechcem aby si bol smutný! :*
-
-
ani ja dalikk nechcem aby si bol smutny lebo usmev ty pristane!!! :)
-
-
Dalikk,on je trápny a úbohy.Ja tomu tiež nerozumiem načo mu to je!!!
-
-
-
aha takze je gay diky ze si si to priznal
-
-
Alebo pockat vlastne vdaka vam je dalibor gay.ale dalibor mozes to zmenit teda ak chces
-
A ty si úplný gay,uch*l, a trapko ! A vypadni! Bye!Bye!
-
-
-
Už sa do neho nestaraj to je každého osobná vec! A nikto si nemyslí že Dalík je gay, skôr ty! A skapni už !
-
-
Dali, hurá, už jsem to našla. To budu čučet až do rána. Ještě jednou moc děkuji. Mám tě ráda. Tak se loučím, přeji dobrou noc a zítra ahoj.
-
-
Nemáš za co :) dobrou noc :)
-
-
Ale mám za co. Jsi moc hodný.
-
-
-
Uvidíme se ještě někdy ?? ❤❤❤
-
-
Pokud budeš jezdit na moje koncerty :)
-
-
Snad nebudu chybět ❤ Byla jsem teda v SaSaZu - nejlepší zážitek, ale o tom a o dárečku jsem už psala. Zatím jsem teda nenašla moc toho, kdy a kde vystupuješ. :( :)
-
-